Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Φτάνοντας σιγά σιγά προς το τέλος -θεωρητικά τουλάχιστον- της ανοιξιάτικης περιόδου για φέτος, αποφασίσαμε να τιμήσουμε την εποχή αυτή με έναν φωτογραφικό διαγωνισμό. Ο τίτλος που δώσαμε ήταν "Goodbye Spring" και ζητήσαμε από εσάς να μας στείλετε τις καλύτερες ανοιξιάτικες λήψεις σας, στοχεύοντας -όπως πάντα- στην ανάδειξη όμορφων εικόνων και, φυσικά, στη δική σας βελτίωση.

 

Ο χορηγός

Το MyCamera.gr ήταν ο χορηγός στον διαγωνισμό αυτή τη φορά και προσέφερε από ένα φωτογραφικό λουρί για τους 3 πρώτες νικητές, δικής τους επιλογής. Περισσότερα σχετικά με τα δώρα του διαγωνισμού μπορείτε να βλέπετε κάθε φορά στην καρτέλα "βραβεία".

 

Η ανάδειξη των νικητών

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή και παρουσιάστηκαν μέσα από την εκπομπή μας Photolive που θα βρείτε παρακάτω, ήταν συνολικά 10. Με εξαίρεση τους 3 πρώτους που κέρδισαν το μεγάλο δώρου του διαγωνισμού, οι υπόλοιποι παρουσιάστηκαν όπως πάντα με τυχαία σειρά.

 

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Το θέμα τού επόμενου διαγωνισμού έχει τίτλο Words & Letters και ζητάμε από εσάς να εντοπίσετε λέξεις και γράμματα γύρω σας και να τα αποτυπώσετε στο κάδρο σας με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Οι νικητές

Σας παρουσιάζουμε τις 3+7 φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα των νικητών μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Costas Ganasos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιάννης Οικονόμου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σταύρος Καλπαδάκης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John Ioannidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Φάνης Ντάικος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Παπακώστας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ιβάν Κιζ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Πρόκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ιωάννα Σιούρτη

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!