Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Father έτρεξε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Πατέρα, αλλά λόγω αναβολής κράτησε λιγάκι παραπάνω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ο τελευταίος διαγωνισμός πριν το καλοκαιρινό μας "διάλειμμα". Σε αυτό το άρθρο θα δούμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και τους δημιουργούς κάθε φωτογραφίας!

 

Οι συμμετοχές

Ανάμεσα στις συμμετοχές, είδαμε πρόσωπα, πορτραίτα, παππούδες και φωτογραφίες που αναδύκνειαν με κάθε τρόπο το "προφίλ" ενώς πατέρα. Τον λόγο που θεωρούμε μία φωτογραφία καλή και άξια προς ανάδειξη, τον εξηγούμε κάθε δεύτερη εβδομάδα, μέσα από την σχετική εκπομπή Photolive στο YouTube!

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 



Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Το καλοκαιρίνο μας θέμα έφτασε! "Greek Islands" ο τίτλος του και όπως είναι κατανοητό θα στραφεί γύρω από την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Όπως όλοι οι Photonet - Photo Contest διαγωνισμοί, έτσι κι αυτός, θα κρατήσει περισσότερο από τους κλασσικούς. Eπομένως, έχετε μέχρι τις 15 Σεπτέβρη για να φωτογραφίσετε και να ανεβάσετε τις καλοκαιρινές σας συμμετοχές!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Mihalis Pagalakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marina Lypiridou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Apostolis Xatzivasileiou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη leonidas arva

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γαλάτεια Γεωργίου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vassilis D. Gonis - Βασίλης Δ. Γόνης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Thanasis Bullet bullet

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!