Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Η ημέρα των ερωτευμένων πέρασε. Ωστόσο, αρκετές ημέρες πριν σας είχαμε ανακοινώσει τον διαγωνισμό Love and Affection! Η ανακοίνωση του θέματος έγινε LIVE μέσω της εκπομπής Photolive. Εκεί, σας δώσαμε μερικές πρώτες "οδηγίες", ιδέες και ερεθίσματα για το πως θα μπορούσατε να φωτογραφίσετε και να προσεγγίσετε το θέμα αυτό. Εσείς φωτογραφήσατε και μας στείλατε τα αποτελέσματα! 

 

Οι συμμετοχές

Όπως αποδεικνύουν οι νικήτριες φωτογραφίες αλλά και όλο το σύνολο των 265 συμμετοχών, οι φωτογραφίες σας είχαν αρκετά μεγάλη ποικιλία! Φωτογραφίες δρόμου, still life, macro ακόμη και τοπία βρέθηκαν ανάμεσα στις συμμετοχές του διαγωνισμού! 

 

 Η ανάδειξη των νικητών

Εμείς διαλέξαμε τις οκτώ καλύτερες φωτογραφίες που μας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση. Στην εκπομπή Photolive σας ανακοινώσαμε, εξηγήσαμε και σχολιάσαμε την κάθε μία από αυτές τις λήψεις και τους λόγους για τους οποίους ξεχώρισαν! Πάρτε μία ιδέα στο βίντεο παρακάτω και κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube!

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. Τέλος, περισσότερες βραβευμένες εικόνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "Φωτογραφίες".

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Politis
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Papazapraidis
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Rontos
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Γόνης
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Στράτος Μπαρμακέλης
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Philip Gavrilos
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Manos Tzavaras
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dim Pol

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στη σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότεροι διαγωνισμοί!