Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Reflections ήταν ένας ακόμη Photonet-Photo Contest διαγωνισμός, με ένα απλό και αγαπημένο θέμα, το οποίο κληθήκατε να αποτυπώσετε με έναν πρωτότυπο και ενδιαφέροντα τρόπο με το φακό σας!

Το σχετικό αφιέρωμα του διαγωνισμού με όλες τις νικήτριες φωτογραφίες αλλά και με όσες ξεχώρισαν από τον διαγωνισμό, βρίσκεται στο τεύχος 219 του περιοδικού Photonet.

 

Οι συμμετοχές

Τα καταφέρατε εξαιρετικά, εντυπωσιάζοντας μας τόσο με τον εντυπωσιακό αριθμό των συμμετοχών σας όσο και με την ποιότητά τους. Για την ιστορία, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερες από 670 συμμετοχές από τα μέλη του photocontest.gr αλλά και τους αναγνώστες του περιοδικού.

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους τρεις μεγάλους νικητές οι οποίοι κερδίζουν και τα σχετικά βραβεία του διαγωνισμού και φυσικά στην συνέχεια μπορείτε να δείτε ακόμη 10 λήψεις που ξεχώρισαν απο τις εκατοντάδες συμμετοχές.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1η θέση - Stavros Michos

Κριτική φωτογραφίας

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αναδείξεις ή να καταγράψεις ένα αξιοθέατο ή ένα χαρακτηριστικό κτήριο μιας πόλης. Όπως αποδεικνύει η συγκεκριμένη λήψη, η αντανάκλαση είναι ένας από αυτούς! Ειδικότερα όταν μέσα από τις αντανακλάσεις μπορούμε να ενισχύσουμε την συμμετρία του θέματός μας, τότε το να τις συμπεριλάβουμε στο κάδρο μας, φαίνεται μονόδρομος για μια ενδιαφέρουσα λήψη! Μια υπέροχη αρμονική και card-ποσταλικη λήψη, τραβηγμένη την μπλε ώρα, με πολύ ενδιαφέρον κάδρο και ωραία χρώματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στο δημιουργό!" - Γιώργος Μασχαλίδης

 

2η θέση - Δημοσθένης Παντές

Κριτική φωτογραφίας

"Upside down! Ένα κλασικό τρικ όταν φωτογραφίζουμε το θέμα μας μέσα από μια αντανάκλαση, είναι να αναποδογυρίζουμε (είτε στην επεξεργασία είτε στην λήψη) την φωτογραφία ή την κάμερα αντίστοιχα.. Αυτό θα δώσει μια μικρή ψευδαίσθηση για λίγο στο θεατή, και θα του τραβήξει την προσοχή. Παρά πολύ ωραία η ιδέα, το concept αλλά το πιο σημαντικό ...η εκτέλεση! Μαγνητικό βλέμμα, σωστή επεξεργασία και σύνθεση. Μπράβο!" - Γιώργος Μασχαλίδης

 

3η θέση - Yiannis Papanastasopoulos

Κριτική φωτογραφίας

"Αυτή η λήψη είναι ο ορισμός του "Μπορείς να κάνεις καλές φωτογραφίες παντού γύρω σου, αρκεί να μπορέσεις να τις δεις." Έξυπνη λήψη, με "πρώτες ύλες" μια λακκούβα με νερό και τίποτα περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η ματιά και η αισθητική του δημιουργού" - Γιώργος Μασχαλίδης

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ακόμη 10 φωτογραφίες που ξεχώρισαν από τις εκατοντάδες λήψεις του διαγωνισμού! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Kalavrouziotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Diamantis Matthelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Καλόγνωμος Μιχάλης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αναστασία Καρεκλά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Tsoukala Matina

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vaso Pochou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giwrgos Tripidakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christos Danoglou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Snoopix Photography

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Aris Sfakianos

 

Ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Πάρτε μέρος και μοιραστείτε τις λήψεις σας με την κοινότητα του Photo Contest.