Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ίσως ένας από τους πιο δύσκολους διαγωνισμούς που σας θέσαμε ποτέ, καθώς ο καθένας όταν δει τον τίτλο "Sounds", αυτόματα θα αναρωτηθεί "μα πώς θα φωτογραφίσω έναν ήχο;".

Ωστόσο, για μία ακόμη φορά μάς εκπλήξατε με τις συμμετοχές σας, συνθέτοντας μία τελική δεκάδα με ποικίλους ήχους.

 

Οι συμμετοχές

Συγκεντρώνοντας περισσότερες από 300 συμμετοχές, δεν μπορούμε παρά ικανοποιημένοι να είμαστε, αναλογούμενοι φυσικά όχι μόνο τη δυσκολία ενός τέτοιου διαγωνισμού, αλλά και τα περιοριστικά μέτρα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια που έτρεξε ο διαγωνισμός, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές σας.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Ο επόμενος διαγωνισμός είναι ένα ακόμη Photo Challenge από αυτά που έχετε αγαπήσει, το οποίο λόγω εορτών έχει θέμα "Stars". Προσοχή! Δεν θέλουμε αστροφωτογραφίες! Το challenge αυτό εστιάζει γύρω από το κλασσικό σχήμα του αστεριού με τις 5 μύτες.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. 

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ilias Georgiadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Olga Papalexandrou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Tasos Agapis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μυρτώ Χατζηανδρέου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γεωργία Κοτόκου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Petropoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Karapiperis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μιχάλης Καλόγνωμος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Markos Kyprianos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marina Lypiridou

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!