Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού Symmetry αποδείχθηκε πως δεν ήταν και από τα πιο εύκολα που έχουμε βάλει ποτέ. Ωστόσο, όπως κάθε φορά, ανάμεσα στις εκατοντάδες συμμετοχές αναδείχθηκαν σπουδαίες εικόνες και μάλιστα από πολλά διαφορετικά είδη φωτογραφίας! Αυτό είναι κάτι που πάντα μας ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

 

Ο χορηγός

Για τον διαγωνισμό Symmetry είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε για χορηγό την εταιρεία RentPhotoVideo. Το rentphotovideo.gr ξεκίνησε το 2008 και δραστηριοποιείται στον τομέα ενοικίασης φωτογραφικού και video εξοπλισμού. Βασισμένη στα πρότυπα ξένων εταιρειών τού χώρου και έχοντας αποκτήσει έναν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό, μπορεί να καλύψει τις -ολοένα αυξανόμενα- ανάγκες τού επαγγελματία φωτογράφου / κινηματογραφιστή, καθώς και τις ανάγκες του ερασιτέχνη. Οι παραλαβές - παραδόσεις γίνονται άμεσα και εύκολα είτε απευθείας στο χώρο μας είτε με αποστολή courier εκτός Αθηνών.

Οι τρεις μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού κέρδισαν δωρεάν ενοικίαση φωτογραφικού εξοπλισμού ή εξοπλισμού για βίντεο, συνολικής αξίας 375 ευρώ από το rentphotovideo.gr. Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό για τη στήριξη και τη συνεργασία. Ελπίζουμε οι νικητές να χαρούν και πάνω από όλα να αξιοποιήσουν τον εξοπλισμό που θα νοικιάσουν, προκειμένου να δοκιμάσουν κάτι καινούριο και να παράξουν ωραίο υλικό.

 

Οι συμμετοχές

Εντυπωσιακές συμμετρίες και επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τόσο σε φωτογραφίες τοπίων, στιγμιότυπα πόλης, φωτογραφίες δρόμου ακόμη και κτηρίων! Στο τελευταίο Photolive της σεζόν ξεχωρίσαμε και ανακοινώσαμε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού. Παρόλο που το κλίμα και η διάθεση τις τελευταίες ημέρες δεν είναι και η κατάλληλη, είχαμε την ευκαιρία να ξεχαστούμε και να συζητήσουμε για αυτό που αγαπάμε, τη φωτογραφία!

Το συγκεκριμένο Photolive μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube ή να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας, γιατί όπως θα ακούσετε και στο βίντεο ...τα καλύτερα έρχονται από Σεπτέμβρη!

 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Παρακάτω ακολουθεί η τελική δεκάρα νικητών, έχοντας στην κορυφή τους τρεις μεγάλους νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα δώρα του διαγωνισμού από τον χορηγό. Ωστόσο, οι υπόλοιπες επτά συμμετοχές ακολουθούν με τυχαία σειρά. 

Ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες φωτογραφίες των χρηστών πατώντας στα ονόματά τους που βρίσκονται κάτω από τις φωτογραφίες και μην ξεχάσετε να τους ακολουθήσετε για να βλέπετε περισσότερες εικόνες τους. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Mary Dimitropoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Thomas Chalastanis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Leuteris Tsotsos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Elric

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Christina Harakas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Georgios Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη kallinikos pop

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Sakis Pilatos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Petropoulos

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στους ενεργούς διαγωνισμούς! Τρέχουν δύο άκρως καλοκαιρινά θέματα. Καλές διακοπές και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με αισιοδοξία και αλληλεγγύη.