Το Canon Treasure Hunt, έρχεται στις 28 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, για να προσφέρει μια δόση περιπέτειας και ανακάλυψης, στην καρδιά του καλοκαιριού.

Το ενδιαφέρον αυτό happening πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά πέρσι στην Αθήνα και ενθουσίασε όσους έλαβαν μέρος. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παιχνίδι που εκτυλίσσεται στα πιο φημισμένα σημεία της πόλης, με τη συμμετοχή 35 ομάδων και την αποστολή να ολοκληρώσουν τη «μυστική διαδρομή» και να φτάσουν στο σημείο του τερματισμού, όπου τους περιμένουν πλούσια δώρα!

Ως επιπλέον bonus, στην πορεία της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των εκτυπωτών της Canon και των mirrorless φωτογραφικών μηχανών της εταιρείας, αλλά και των νέων στιγμιαίων φωτογραφικών μηχανών Zoemini C&S που είναι ιδανικές για λήψη και άμεση εκτύπωση φωτογραφιών.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης με λεπτομέρειες για την ημέρα του TreasureHunt. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.canon.gr/events.

 

Κράτα ζωντανές τις καλύτερες στιγμές αυτού του καλοκαιριού

Ακόμα και αν δεν έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις, χάρη στην καλοκαιρινή καμπάνια της Canon, Summer Cashback, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις μοναδικές δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών Canon και εντυπωσιακές εκτυπώσεις και από το σπίτι! Αναζήτησε τα καταστήματα λιανικής που συμμετέχουν στην καμπάνια Canon Summer Cashback και επωφελήσου από ειδικές προσφορές στις φωτογραφικές μηχανές και τους εκτυπωτές της Canon.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.canon.gr/cashback.