Η DJI εκτός από προϊόντα που απευθύνονται σε επαγγελματίες όπως φαίνεται παρέχει πλέον και υπηρεσίες. Πρόκειται για την υπηρεσία DJI Studio Custom Aerial Cinematography Service.

Στην ουσία η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα καινούριο drone το οποίο είναι καθαρά για κινηματογραφιστές το οποίο ονομάζεται DJI Storm. Το νέο αυτό drone είναι ένα οκτακόπτερο που μπορεί να σηκώσει εξοπλισμό 18.5 κιλών! 

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες σηκώνει ένα rig που περιλαμβάνει την Arri Alexa LF, τον φακό της, το follow focus της DJI και το gimbal Ronin 2. Οι ταχύτητές του φτάνουν τα 80km/h και η μέγιστη διάρκεια πτήσης είναι τα 8 με 15 λεπτά ανάλογα την ταχύτητα πτήσης και το φορτίο.

 

 

Η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει μόνο την ενοικίαση του drone, αλλά και μία ομάδα επαγγελματιών που αναλαμβάνει την πτήση για εσάς και έρχεται στον τόπο του γυρίσματος με το φορτηγό που μεταφέρει το drone.

 

 

Η DJI στην επίσημη ιστοσελίδα δεν κάνει κάπου λόγο για τη νέα αυτή υπηρεσία, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν γίνεται επειδή απευθύνεται καθαρά σε συγκεκριμένους επαγγελματίες του χώρου ή πρόκειται προς το παρόν για φήμες.

Τέλος, μένει να δούμε αν το προϊόν θα είναι διαθέσιμο για πώληση στο μέλλον.