Σχετικά με την Dell

Με βραβευμένα desktops, laptops, συστήματα 2-σε-1 και thin clients, ισχυρά workstations και συστήματα υψηλής αντοχής, σχεδιασμένα για ειδικά περιβάλλοντα, οθόνες, λύσεις ασφάλειας τελικού σημείου και υπηρεσίες, η Dell προσφέρει στο σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό αυτά που χρειάζονται για την ασφαλή σύνδεση, παραγωγή και συνεργασία από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Η Dell, που αποτελεί μέρος της Dell Technologies, εξυπηρετεί πελάτες και καταναλωτές, μέχρι και οργανισμούς κάθε μεγέθους σε 180 χώρες.

 

Σχετικά με την Dell Technologies

Η Dell Technologies (NYSE:DELL) είναι μια μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων, η οποία βοηθά τους οργανισμούς και τους καταναλωτές, να οικοδομούν το ψηφιακό τους μέλλον και να μετασχηματίζουν τον τρόπο που εργάζονται και ζουν. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες το πλέον εκτεταμένο και καινοτομικό χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας και υπηρεσιών, από τα άκρα των δικτύων (edge) μέχρι τον πυρήνα (core) των τεχνολογικών υποδομών και τα περιβάλλοντα cloud. Η οικογένεια Dell Technologies περιλαμβάνει τις εταιρείες Dell,  Dell EMC, Pivotal , RSA , Secureworks , Virtustream και VMware.

 

Τα νέα Dell Precision Workstations παρέχουν ευφυή απόδοση για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές

  • Εργαστείτε με άνεση ακόμη και στις πολυπλοκότερες εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης - Artificial Intelligence (AI) με τα ισχυρότερα φορητά workstations της Dell, Precision 7540 και 7740
  • Οι απαιτητικές εφαρμογές γίνονται εύκολες με τις νέες σειρές φορητών workstations, Dell Precision 5000 και 7000, που συνδυάζουν επεξεργαστές μέχρι Intel® Xeon® E ή 9 ης γενιάς Intel® Core™ και τα νεότερα συστήματα γραφικών επαγγελματικού επιπέδου
  • Οι επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο και προϋπολογισμό θα επωφεληθούν από τα ανανεωμένα μοντέλα Dell Precision 3630 και 3431 tower και 3930 rack workstations

 

Οικογένεια Precision 3431, 3630 και 3930

 

Διαθέτοντας τους νεότερους επεξεργαστές, επόμενης γενιάς γραφικά, νέες επιλογές για οθόνες και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας 1 , τα νέα φορητά workstations της Dell δίνουν στους πελάτες την ελευθερία να δημιουργούν οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, όπως ποτέ άλλοτε. Σχεδιασμένα για δημιουργούς και καινοτομικούς επαγγελματίες που χρειάζονται κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία, αυτά τα πανίσχυρα συστήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα για να ανταπεξέλθουν στις πιο εντατικές εφαρμογές δεδομένων και γραφικών, είτε πρόκειται για την ενίσχυση της επόμενης ανακάλυψης στον ιατρικό τομέα, ή για το μοντάζ μιας επιτυχημένης ταινίας.

 

Η Dell Technologies ανακοινώνει επίσης ενημερώσεις στις σειρές workstation Precision 3000 σε μορφή tower και Precision σε μορφή 1U rack, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και προσιτό κόστος σε μορφή περιορισμένου όγκου - small form factor.

Οι χρήστες θα έχουν την επιπρόσθετη σιγουριά ότι οι εφαρμογές τους θα εκτελούνται με ομαλό τρόπο ανεξαρτήτως του φόρτου εργασίας, καθώς όλα τα Dell Precision workstations φέρουν την πιστοποίηση Ανεξάρτητου Κατασκευαστή Λογισμικού - Independent Software Vendor (ISV) και είναι επίσης εφοδιασμένα με το λογισμικό Dell Precision Optimizer, το οποίο είναι μια έξυπνη λύση που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του συστήματος, ώστε ο χρήστης να λαμβάνει τη μέγιστη απόδοση από το workstation, κάτι που επιτρέπει την ταχύτερη και εξυπνότερη διεκπεραίωση των απαιτητικών εργασιών.

«Στόχος του χαρτοφυλακίου Precision workstation είναι η δημιουργία και η εργασία χωρίς όρια. Το σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό είναι πιο κινητικό από κάθε άλλη φορά, και οι πελάτες μας βασίζονται στα Dell workstations, που παρέχουν τη μέγιστη απόδοση στις κρίσιμες εφαρμογές τους, οπουδήποτε κι αν χρειαστεί να εργαστούν», αναφέρει ο Tom Tobul, Vice President και General Manager των Dell Commercial Specialty Products. «Αξιοποιώντας τα τελευταία μας υποσυστήματα και έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Dell Precision Optimizer, τα νέα μας workstations είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τους power users, και επιτρέπουν στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα να ευδοκιμούν».

 

Precision 5540

 

Δημιουργώντας πρωτοποριακό περιεχόμενο, υπολογίζοντας δεδομένα και διευρύνοντας τους ορίζοντες της κομψότητας

Η συμπαγής σχεδίαση των νέων σειρών φορητών workstations 5000 και 7000 επιτρέπει στους χρήστες που απαιτούν μεγάλη ισχύ, να μη χρειάζεται να θυσιάζουν κομψότητα ή φορητότητα στο βωμό της δημιουργίας και επεξεργασίας δεδομένων καθ’ οδόν. Ο συνδυασμός κορυφαίας αυτονομίας μπαταρίας, συνθέσεων με ισχυρούς επεξεργαστές και επιλογές μεγάλης χωρητικότητας αποθηκευτικών μέσων, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένοι και να φέρουν σε πέρας τις κρίσιμες εργασίες τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, χωρίς να ανησυχούν για τυχόν μείωση στην παραγωγικότητά τους, όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Με αρχικό βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,8 κιλά, το λεπτότερο και ελαφρύτερο φορητό workstation 2 της εταιρείας, Dell Precision 5540, διαθέτει επεξεργαστές μέχρι Intel® Xeon® E ή 9 ης γενιάς Intel® Core™ 8 πυρήνων. Τα γραφικά επαγγελματικού επιπέδου τροφοδοτούνται από υποσυστήματα μέχρι NVIDIA Quadro T2000 (4GB).

Διαθέτοντας σχεδίαση υψηλών απαιτήσεων, η οποία επιτρέπει σε μια οθόνη 15,6 ιντσών InfinityEdge να χωρέσει σε περίβλημα που προορίζεται για οθόνες 14 ιντσών 3 , το Precision 5540 είναι λεπτό, εξωτερικά, αλλά στο εσωτερικό του διαθέτει αποθηκευτικό σύστημα χωρητικότητας μέχρι και 4TB καθώς και μνήμη 64GB 4 , γεγονός που επιτρέπει , τη μεταφορά και αποθήκευση μεγάλων αρχείων 3D, video και multimedia με ταχύτητα και ευκολία. Οι παραγωγοί βίντεο, οι σχεδιαστές και οι φωτογράφοι που εστιάζουν στις μικρότερες λεπτομέρειες, θα επωφεληθούν επίσης από τις εντυπωσιακές αναλογίες αντίθεσης, τη δυνατότητα αφής και
ποιότητα εικόνας με ανάλυση μέχρι και UHD, κάλυψη 100% του χρωματικού φάσματος Adobe, αλλά και της τεχνολογίας απεικόνισης OLED με κάλυψη 100% του χρωματικού φάσματος DCI-P3.

Το ανώτερο μοντέλο φορητού workstation, Dell Precision 7540, είναι το ισχυρότερο φορητό σύστημα της Dell στις 15 ίντσες 5 και είναι εφοδιασμένο με μια σειρά επιλογών οθόνης 15,6 ιντσών, μεταξύ των οποίων ένα μοντέλο ανάλυσης UHD, με υποστήριξη HDR 400. Οι πελάτες που αναπτύσσουν και αναλύουν περιεχόμενο με απαιτήσεις υψηλής ακρίβειας, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την υποστήριξη ανάλυσης μέχρι και 8K και την αναπαραγωγή περιεχομένου HDR μέσω μίας μόνο θύρας Display Port 1.4.

Παρά το εντυπωσιακά μικρό του μέγεθος, ο υπολογιστής διαθέτει άπλετη υπολογιστική ισχύ και αποτελεί το μικρότερο φορητό workstation της Dell, το οποίο είναι έτοιμο για να υποστηρίξει εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας - “Ready for Virtual Reality” (VR) και τεχνητής νοημοσύνης – “Artificial Intelligence” (AI). Το σύστημα διαθέτει την απόδοση που χρειάζονται οι χρήστες για τις απαιτητικότερες εφαρμογές τους. Εξάλλου, για τους χρήστες που πρέπει να επεξεργαστούν σημαντικούς όγκους δεδομένων και περιεχομένου, το Precision 7540 είναι σε θέση να επιταχύνει απαιτητικές εφαρμογές χάρη στην ταχύτατη μνήμη 3200MHz SuperSpeed, ή
στην εντυπωσιακή χωρητικότητα, η οποία μπορεί να φτάσει τα 128GB / 2666MHz μνήμης ECC.

Precision 7740

Για τους πελάτες, των οποίων η εργασία απαιτεί ακόμη περισσότερο καθηλωτική εμπειρία, το νέο Dell Precision 7740 με την οθόνη 17,3 ιντσών που διαθέτει, δεν κάνει παραχωρήσεις. Πρόκειται για το ισχυρότερο και πλέον επεκτάσιμο φορητό workstation της Dell 6 , κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και επαγγελματικά εξαρτήματα, ενώ διατίθεται με μια σειρά από περιβλήματα, όπως το εντυπωσιακό Titan Gray από αλουμίνιο, ή το αντίστοιχο από ανθρακονήματα. Και αυτό το σύστημα είναι VR και AI-ready και είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους χρήστες να υλοποιήσουν τα έργα τους, ακόμη και εκείνα που βασίζονται σε μεγάλους όγκους δεδομένων, αλλά και πολύπλοκων γραφικών, όπως σχέδια CAD για τα τελευταία αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, ή φουτουριστικά αυτοκίνητα, ή ακόμη και πρωτοποριακά έργα μηχανικής μάθησης και μεταβάσεις υποδομών σε AI. Το σύστημα Precision 7740 θα επιτρέψει στους χρήστες να διευρύνουν τους ορίζοντες της επιστήμης και της καινοτομίας, εκτελώντας όλες τις εφαρμογές ομαλά.

Το Precision 7740 διαθέτει ανάλογα, την ισχύ ενός σταθερού workstation και έχει αναβαθμιστεί για να αξιοποιεί τους νεότερους επεξεργαστές Intel® Xeon® E ή τους επεξεργαστές 9 ης γενιάς Intel® Core™ 8 πυρήνων. Το 7740 μπορεί να υποστηρίζει μέχρι 128GB μνήμης τεχνολογίας ECC και εκτεταμένο αποθηκευτικό σύστημα PCIe SSD μέχρι 8TB. Τα νεότερα γραφικά NVIDIA Quadro RTX παρέχουν δυνατότητες εφαρμογής ray-tracing σε πραγματικό χρόνο με επιτάχυνση γραφικών βασισμένη σε ΑΙ. Πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνουν την υποστήριξη γραφικών επόμενης γενιάς AMD Radeon™ Pro. Το σύστημα διαθέτει αρκετές επιλογές οθόνης
όπως η νέα 17,3 ιντσών UltraSharp UHD IGZO με κάλυψη 100% του χρωματικού φάσματος Adobe.



Απόδοση επιπέδου workstation, για περιορισμένους χώρους και προϋπολογισμούς

Μέσα σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο κυβερνο-απειλών, οι λύσεις Dell Precision σε μορφή rack προσφέρουν ασφαλή, απομακρυσμένη πρόσβαση για εφαρμογές και βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής ιδιοκτησίας στο data center. Τα γραφεία με περιορισμένο χώρο μπορούν να επωφεληθούν από τη μεταφορά του workstation στο datacenter, και το Dell Precision 3930 rack workstation αποτελεί μια ιδανική λύση για πελάτες που εργάζονται σε περιβάλλοντα πολύπλοκων εφαρμογών, όπως διαδραστική σχεδίαση και εφαρμογές ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων. Το ισχυρότερο σύστημα 1U rack workstation στον κόσμο 7 προσφέρει επεκτασιμότητα σε συμπαγή μορφή και προσιτό κόστος, και έχει ενημερωθεί με επεξεργαστές Intel ® Xeon® E ή 9 ης γενιάς Intel® Core™. Η συγκεκριμένη λύση προσφέρει πλέον μέχρι και 128GB μνήμης και μέχρι και διπλό υποσύστημα γραφικών 295W, NVIDIA Quadro ή AMD Radeon™ Pro, για υποστήριξη γραφικών επαγγελματικών απαιτήσεων.


Τα επόμενης γενιάς συστήματα tower workstations Dell Precision 3630 και 3431 μεγιστοποιούν τις επιφάνειες εργασίας, χωρίς να κάνουν παραχωρήσεις σε χαρακτηριστικά. Αυτά τα συστήματα μορφής tower θα επιταχύνουν τις εφαρμογές και θα βελτιώσουν το χρόνο απόκρισης με μνήμη μέχρι 128GB ή 64GB στα 2666MHz, τύπου ECC ή μη ECC αντιστοίχως, αποδίδοντας αμφότερα επιλογές για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, ή για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις τεχνολογικές τους λύσεις με το πέρασμα του χρόνου. Το Precision 3630 διαθέτει
μέχρι και 16GB μνήμης video, με τα γραφικά Quadro P5000. Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή υποστήριξης γραφικών με το AMD Radeon™ Pro WX7100. Χάρη στις πιστοποιημένες τεχνολογίες αξιόπιστης μνήμης Dell Reliable Memory Technology (RMT) και ISV, αυτά τα συστήματα tower είναι σχεδιασμένα για την προστασία από ενδεχόμενες δυσλειτουργίες, παρέχοντας έτσι σιγουριά για την επένδυση του χρήστη σε software.


Δηλώσεις υποστήριξης
«Χάρη στα νέα φορητά workstations Dell Precision, οι power users δεν είναι πια δεσμευμένοι στα γραφεία τους», αναφέρει ο Bob Pette, vice president of professional visualization, NVIDIA. «Με τις δυνατότητες AI και ray-tracing των NVIDIA Quadro RTX GPUs, οι χρήστες Precision μπορούν να διαχειριστούν εφαρμογές με ιδιαίτερα πολύπλοκα δεδομένα και γραφικά, από οποιαδήποτε τοποθεσία, για καλύτερη συνεργασία, αποδοτικότητα και δημιουργικότητα».

Διαθεσιμότητα
Με στόχο να εξασφαλιστεί ότι οι χρήστες θα έχουν τη μέγιστη ευελιξία, όποια κι αν είναι η ροή εργασίας τους, όλα τα workstations που ανακοινώνονται, θα μπορούν να τρέχουν μια σειρά από λειτουργικά συστήματα, μεταξύ των οποίων τα Windows® 10 Pro, Red Hat ®, Ubuntu Linux, και άλλα.

  • Τα συστήματα φορητών workstations Dell Precision 5540, 7540 και 7740 θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Ιουλίου.
  • Τα συστήματα workstation Dell Precision 3630 Tower θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Ιουλίου.
  • Το σύστημα Dell Precision 3431 Tower Workstation θα είναι διαθέσιμο εντός του Ιουνίου.
  • Το Dell Precision 3930 Rack θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουλίου.

 

Επιπλέον πηγές
• Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.dellemc.com/precision
• Συνδεθείτε με την Dell μέσω Twitter, Facebook, YouTube και LinkedI