Ο Phillip Haumesser είναι ένας με πάθος στο να συλλαμβάνει τη μαγεία και την περιέργεια των παιδιών του στην καθημερινότητά τους.

Ξεκίνησε το 2015 με την φωτογραφική μηχανή της γυναίκας του, με την οποία τράβηξε τις πρώτες του εικόνες. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές φωτογραφιών, με τα παιδιά του να είναι πάντα οι πρωταγωνιστές σε διάφορες στιγμές.

Μετά από δύο χρόνια, και κοιτάζοντας τις παλαιότερες δουλειές του, συνειδητοποίησε πόσο πολύ είχε βελτιωθεί η ματιά, η αισθητική αλλά και ο εξοπλισμός του. Όλα αυτά είναι που πλέον τον έχουν κάνει ένα πολύ ικανό φωτογράφο στο είδος αυτό και του αποδίδουν ένα όμορφο αποτέλεσμα! 

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα συγκριτικό που δημοσίευσε ανάμεσα στην πρώτη και την τελευταία του φωτογράφιση. Κάτι σαν το άρθρο με την διαφορά στην ματιά ενός ερασιτέχνη και ενός επαγγελματίας φωτογράφου

Σίγουρα ο εξοπλισμός παίζει καθοριστικό ρόλο, ωστόσο η ματιά, η σύνθεση, τα κάδρα και η επεξεργασία είναι κάποιες από τις κύριες παραμέτρους που εξελίχθηκαν εξίσου και βελτιώνουν το συνολικό αποτέλεσμα. Βέβαια όπως έχουμε δει σε παλαιότερο άρθρο, παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με πολύ χαμηλό εξοπλισμό

Τέλος, ο Phillip έχει δημιουργήσει ένα δωρεάν φωτογραφικό course στο οποίο δείχνει μερικές από τις τεχνικές του κατά τη λήψη και την επεξεργασία. Περισσότερα για το course μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες του Phillip μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του στο Facebook.