Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά κατά μέσο όρο περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, κάθε εβδομάδα σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet επιλέγουμε και βραβεύουμε μία φωτογραφία ως "Photo of the week".

Οι νικητές κερδίζουν δώρα από τη Nexus Publications και προβολή στα μέσα του Photo Contest και του Photonet! Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο της Photo of the week κερδίζει ο @vasilis_giannotas με την παρακάτω φωτογραφία! 

 

 

 Κριτική φωτογραφίας

"Ωραίο κάδρο, εντυπωσιακές αντανακλάσεις και έντονη προοπτική. Όλα την πιο κατάλληλη ώρα της ημέρας, την μαγική - μπλε ώρα. Αυτό μαρτυρά ότι ο φωτογράφος είχε προγραμματίσει και είχε μελετήσει την συγκεκριμένη λήψη. Δεν βρέθηκε δηλαδή τυχαία στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Πέρα από μία μελετημένη - καλή φωτογραφία, πάντα ψάχνουμε να επιβραβεύσουμε και την προσπάθεια, την προετοιμασία και τον κόπο πίσω από μία εικόνα."

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @vasilis_giannotas που επιλέξαμε για εσάς.

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the week να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!