Η μεγάλη έκθεση εικόνας και τεχνολογίας IMAGE + TECH & PHOTOVISION 2024, ανοίγει τις πύλες της για ακόμη μια χρονιά, από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Ο κόσμος της Φωτογραφίας, του Video, του Imaging, της Τεχνολογίας και της Οπτικοακουστικής παραγωγής θα συναντηθεί σε μια καινοτόμο έκθεση, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και διευρύνοντας τις συνεργασίες.

 

 

Η IMAGE + TECH & PHOTOVISION 2024 αναμένεται να φιλοξενήσει εκθέτες:
• Από τους κλάδους της φωτογραφίας, του imaging, του βίντεο και της εκτύπωσης, όπου θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
• Από τον χώρο της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, οι οποίοι αναμένεται να παρουσιάσουν τις αναπτυξιακές προοπτικές, τις προκλήσεις και την επιχειρηματική διάσταση του οπτικοακουστικού κλάδου στην Ελλάδα.
• Από τον κλάδο της Τεχνολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και καινοτομίες.
• Στην έκθεση αναμένεται επίσης να λάβουν μέρος ηγέτιδες εταιρείες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου για τον ηλεκτρονικό Τύπο (τηλεόραση, ραδιόφωνο) και για ψηφιακές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως youtube, instagram, facebook και tiktok!
• Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων διεθνών προδιαγραφών με την παρουσία σπουδαίων δημιουργών. Ταυτόχρονα η έκθεση θα επαναλάβει το θετικό προηγούμενο των συναντήσεων καλλιτεχνικών φορέων, ομάδων και σχημάτων από όλη την Ελλάδα που επιβεβαιώνουν τη δημιουργική διάσταση της οπτικοακουστικής τέχνης και αποτελούν πόλο έλξης για τους φιλότεχνους επισκέπτες.