Ο νέος κύκλος σεμιναρίων των Shape n' Light seminars φέρνει στην Ελλάδα τον καταξιωμένο φωτογράφο γάμων Greg Finck! Πρόκειται για έναν από τους 3 πιο ακριβοπληρωμένους φωτογράφους στον κόσμο! Θες να μάθεις πώς το έχει καταφέρει αυτό;

Ο Finck έχει ετοιμάσει ένα σεμινάριο με τίτλο "Ψήγματα σοφίας για τη φωτογραφία γάμου" και ένα workshop που το ονόμασε "When art meets business". Να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση με ακουστικά, καθώς και ζωντανή φωτογράφηση με μοντέλα! Πιο αναλυτικά:

 

 

Ψήγματα σοφίας για τη φωτογραφία γάμου

Στο σεμινάριο αυτό ο Greg Finck θα παρουσιάσει ανοιχτά και ταπεινά τα βασικά πράγματα που έχει μάθει στα 8 χρόνια εμπειρίας του ως φωτογράφος γάμου. Η ομιλία του θα περιλαμβάνει μερικές από τις βασικές έννοιες που έχει εφαρμόσει στη δουλειά του, μεταξύ των οποίων: η προσωπική του άποψη για την επιτυχία, η τέχνη της εμμονής, η αναζήτηση της ηγετικής θέσης στην αγορά, η διαφοροποίηση, το όραμα και η συνέργεια.

Ημερομηνία: 1/4/2018
Ώρα: 13:30 - 16:00
Τιμή: 50.00 €

Κερδίστε μία θέση δωρεάν στην κλήρωση που διεξάγουμε στη σελίδα μας στο Facebook!

 

 

When art meets business

Γνωρίζετε ότι το 70% των φωτογράφων γάμου θα είναι εκτός αγοράς σε 2 χρόνια; Αυτό το Workshop του Greg Finck δεν είναι απλώς ένα άλλο Workshop φωτογραφίας. Είναι ένα επιχειρηματικό διαβατήριο που θα σας δώσει οδηγίες επιβίωσης σε μια κορεσμένη βιομηχανία. Με βάση ορισμένες ισχυρές επιχειρηματικές αρχές και εργαλεία (ο Greg είναι κάτοχος MBA και εργάστηκε 10 χρόνια ως διευθυντής μάρκετινγκ σε μια αμερικανική εταιρεία πριν γίνει φωτογράφος γάμου πλήρους απασχόλησης), αυτό το workshop θα σας δώσει τα επιχειρηματικά εργαλεία-κλειδιά που και ο Greg εφαρμόζει στην δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

  • Πώς να δημιουργήσετε το εμπορικό σήμα σας
  • Differentiate or die
  • Διαχείριση κοινωνικών μέσων
  • Η διαφήμιση πέθανε
  • Βρείτε την εξειδικευμένη αγορά σας και κλείστε τον ιδανικό πελάτη σας
  • Από το όραμα μέχρι την τιμολόγηση

Επιπλέον, ο Greg θα σας καθοδηγήσει σε μια σκηνογραφική φωτογράφηση, για να σας δείξει πώς δίνει  μια editorial αίσθηση στο έργο του.

Ημερομηνία: 2/4/2018
Ώρα: 10:00 - 18:00
Τιμή: 400.00 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφθείτε τη σελίδα των Shape n' Light seminars.

 

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Greg έχει μια καλλιτεχνική και editorial προσέγγιση στην γαμήλια φωτογράφιση. Ειδικεύεται στο medium format film που προσφέρει μια ακαταμάχητη ποιότητα και οπτική των εικόνων που δημιουργεί. Ο Greg ασχολείται με την φωτογραφία από παιδί και εμφάνιζε τα αρνητικά στον οικογενειακό σκοτεινό θάλαμο. Λατρεύει την αυθεντικότητα, την φωτεινότητα, την υφή, απαλότητα και την εκπληκτική χρωματική παλέτα του φιλμ. Εμπνευσμένος από την καλλιτεχνική φωτογραφία και την φωτογραφία μόδας ο Greg δημιουργεί κομψές, φωτεινές, διαχρονικές εικόνες. Με έδρα το Παρίσι, ο Greg ζει στην περιοχή της Όπερας με την οικογένεια του. Οι γάμοι που φωτογραφίζει τον ταξιδεύουν σε κάποια από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, με ιδιαίτερη αδυναμία στις περιοχές της Νοτιάς Γαλλίας, Ιταλία, και Καλιφόρνια.