Ένας γάμος δεν είναι μόνο φωτογραφίες, είναι και βίντεο. Και ένας από τους καλύτερους στον χώρο της κινηματογράφησης ενός γάμου είναι αναμφίβολα ο Gione Da Silva, ο οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο των Shape n' Lights seminars! Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ένα σεμινάριο με τίτλο "The Burning Light" και ένα workshop με τίτλο "The Everlasting Journey". Να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση με ακουστικά, καθώς και ζωντανή κινηματογράφηση με μοντέλα! Πιο αναλυτικά:

 

 

The Burning Light
Σεμινάριο Κινηματογράφησης Γάμου (καλλιτεχνική, ευχάριστη και ουσιαστική προσέγγιση των γάμων)

"Με ρωτάνε συχνά κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την επιχειρηματική δραστηριότητα και τη βιομηχανία φωτογράφισης και κινηματογράφησης γάμων. Οι δύο βασικοί τομείς που ενδιαφέρουν τους φωτογράφους, είναι πώς να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα και πώς να κάνουν καλύτερη δουλειά. Η απάντηση στις ερωτήσεις αυτές μπορεί πραγματικά να οδηγήσει στο δρόμο σε μια επιτυχημένη καριέρα. Οι απαντήσεις και στις δύο ερωτήσεις είναι υποκειμενικές και συνεπώς η ίδια προσέγγιση δεν θα λειτουργήσει ποτέ για όλους!

Όλα ξεκινούν μέσα σας! Κατά τη γνώμη μου, κατανόηση του δικού σας «γιατί», του «γιατί» των πελατών σας και ο ορισμός της ευτυχίας για σας, είναι το κλειδί για την επιτυχία σε αυτόν τον κλάδο. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι τόσο απλό! Και σε αυτό θα αναφερθώ στην παρουσίαση μου.

Θα μιλήσω για τους παράγοντες που συνέβαλλαν στο να θεωρούμαι επιτυχημένος στον κλάδο μόνο μέσα σε 3,5 χρόνια και πως έχω επιτύχει, όχι μόνο επαγγελματικα, αλλά επίσης έχω βρει τον τρόπο να απολαμβάνω αυτό που κάνω,  να ταξιδεύω, να έρχομαι σε επαφή με εκπληκτικούς ανθρώπους και ταυτόχρονα να δημιουργώ σημαντικές αναμνήσεις για τους πελάτες μου και να υποστηρίζω οικονομικά την οικογένειά μου.

Ο στόχος μου είναι να προτρέψω στους ανθρώπους να αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, να υποστηρίζουν την εξερεύνηση, να ενθαρρύνονται να ακολουθούν τα όνειρά τους, να δημιουργήσουν σταθερές σχέσεις και να διασκεδάσουν στην πορεία. Πρόκειται για τη διατήρηση αυτού του πάθους, του φωτός που καίει και ποτέ δεν δέχεται ότι έχει φτάσει στο τέλος. Το ταξίδι είναι θαυμάσιο! Ας το απολαύσουμε!

Θα φύγετε με ανανεωμένο και αναζωπυρωμένο πάθος για την τέχνη και ένα νέο σύνολο γνώσεων, που θα σας βοηθήσει να προχωράτε και να μην παραμείνετε ποτέ αδρανείς!

Let ‘s do this! Φιλοσοφία, προσέγγιση, έμπνευση, ροή εργασιών και επιχειρηματικές συμβουλές."

Ημερομηνία: 31/3/2018
Ώρα: 13:30 - 16:00
Τιμή: 30.00 €

 

 

The Everlasting Journey

Αυτή η δοκιμασμένη και επιτυχημένη προσέγγιση έχει παρουσιαστεί στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν πρόκειται μόνο για έννοιες και άυλους όρους, αλλά για πρακτικές λύσεις που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την εργασία σας! Θα αναλύσουμε 7 βασικά στοιχεία ώστε να καλύψουμε κάθε πτυχή μιας επιτυχημένης επιχείρησης κινηματογράφησης γάμων.

Τα 7 βασικά στοιχεία:

  • Οι άνθρωποι - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προσωπικότητα και τους πελάτες.
  • Το εργαλείο - Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιώ, γιατί και πώς τα χρησιμοποιώ αποτελεσματικά καθώς και οι τεχνικές λήψης μου.
  • Η ιστορία - Όλα τα στοιχεία της αφήγησης απαραίτητα για να δημιουργηθούν διαχρονικές και μοναδικές ταινίες γάμου.
  • Ο ήχος - Όλα τα εργαλεία και η τεχνική που χρειάζονται για να μεταφέρουν τις παραγωγές σας στο επόμενο επίπεδο.
  • Η επεξεργασία - Ό, τι κάνω όσον αφορά τη ροή εργασίας, γιατί το κάνω και πώς να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το χρόνο της επεξεργασίας
  • Η διαβάθμιση χρωμάτων - Πώς να δημιουργήσετε τη μοναδικό σας look και να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα για να εμπλουτίσετε την ιστορία και την εμπειρία του θεατή.
  • Η επιχείρηση - Τα βήματα που έκανα προς την επιτυχία, η αγορά προορισμών, το SEO, η τιμολόγηση και η κερδοφορία (συμπεριλαμβανομένης της φόρμας τιμολόγησης).

Το workshop αυτό, θα είναι ένα πρακτικό σεμινάριο όπου θα έχετε την ευκαιρία να ασκήσετε μερικές από τις έννοιες που παρουσιάστηκαν σε ένα live shooting, οι οποίες θα χρησιμεύσουν πολύ στη δημιουργία portfolio.Θα εξετάσω επίσης τα αποτελέσματα.

Ημερομηνία: 2/4/2018
Ώρα: 10:00 - 18:00
Τιμή: 330.00 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφθείτε τη σελίδα των Shape n' Light seminars.