Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Αφορμή για τον διαγωνισμό Mother ήταν η γιορτή της μητέρας που, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μάη! Οι συμμετοχές μπορεί να ξεπέρασαν για λίγο τις 100, ωστόσο το επίπεδο ήταν για άλλη μία φορά υψηλό. Όπως γνωρίζετε, τα brands Albumake και Colordrop ήταν και πάλι μαζί μας για να βραβεύσουν τους 3 μεγάλους νικητές. 

Είναι πραγματικά τεράστια η χαρά μας που μέσα από τους διαγωνισμούς μας, κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να εκτυπώσουν οποιαδήποτε φωτογραφία τους επιθυμούν, στην άριστη ποιότητα της Albumake και της Colordrop και σε πολύ ιδιαίτερα υλικά όπως το Metal Print ή τα Fine Art χαρτιά!

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν γενικό, παράλληλα όμως και απαιτητικό και οι προσδοκίες μας για τις συμμετοχές ήταν υψηλές. Σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε την μητρότητα. Η λέξη "μητέρα" συγκεντρώνει πολλά συναισθήματα, πολλές εικόνες, τις οποίες αποτυπώσατε με ποικίλους τρόπους και διαφορετικές οπτικές. 

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 300€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

Όλα τα δώρα είναι μία χορηγία της Albumake και της Colordrop, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 8 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Ερινα Παυλιδακη

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

 

2ος μεγάλος νικητής: Δημήτρης Βαβλιάρας

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

 

3ος μεγάλος νικητής: ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΟΥ

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στη δεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες ανάμεσα σε παραπάνω από 100 συμμετοχές!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Sorotos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ioanna A. Fakinou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Tzivanidou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ιωάννης Γαλιώνης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Chronis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.