Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε τις τελικές λίστες των Sony World Photography Awards, με τις διακρίσεις για τις κατηγορίες Σπουδαστών και Νέων για το 2024.

Ο SWPA αναγνώρισε για άλλη μια φορά ταλέντα νέων φωτογράφων. Ο διαγωνισμός στη κατηγορία Σπουδαστών βραβεύει σειρά έργων (Αλμπουμ) που έχουν δημιουργήσει φοιτητές φωτογραφίας ηλικίας 18 έως 30 ετών. Τα Youth Competition Awards επιλέγουν τις καλύτερες μοναδικές εικόνες που τραβήχτηκαν από φωτογράφους ηλικίας 19 ετών και κάτω.

Κάθε χρόνο, οι φωτογράφοι λαμβάνουν μια σύντομη περιγραφή για το τι θα πρέπει να φωτογραφίσουν. Φέτος, για τον Μαθητικό Διαγωνισμό οι φοιτητές έπρεπε να εξετάσουν τις διαφορετικές έννοιες όπως είναι οι οικογενειακές σχέσεις, χώρος, κοινότητα, ταυτότητα και πως διαμορφώνουν το άτομο. Όσο για τους νέους φωτογράφους, ο τίτλος τους για το 2024 ήταν "Through Your Eyes". Τους απαιτούσε να δουν δημιουργικά το περιβάλλον τους, αυτό περιλάμβανε πολλά πράγματα με τις φωτογραφίες τους να είναι διαφορετικές και πολύ δημιουργικές.

 

Κατηγορία Σπουδαστών

 

Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν στις 18 Απριλίου 2024. Το photocontest.gr θα σας ενημερώσει με σχετικό άρθρο για τους τελικούς νικητές των Youngsters and students of the Sony World Photography Awards 2024.

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην ιστοσελίδα των Sony World Photography Awards.

 

Κατηγορία Νέων