Η DJI αρκετό καιρό έπειτα από την κυκλοφορία του τελευταίου drone έρχεται και παρουσιάζει το Mavic Mini. Πρόκειται για ένα drone με τον σχεδιασμό της σειράς Mavic (δηλαδή με αναδιπλώμενους βραχίονες) αλλά σε μέγεθος pocket. Συγκεκριμένα ζυγίζει 249g και έχει διαστάσεις 140×82×57 mm (όταν είναι διπλωμένο).

Όσον αφορά την κάμερά του έχει τη δυνατότητα να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 2.7K στα 30fps και Full HD στα 60fps. Διαθέτει έναν αισθητήρα μεγέθους 12MP (1/2.3” CMOS) και η κάμερα είναι τοποθετημένη σε ένα gimbal 3 αξόνων.

 

 

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί έχει μέγιστο χρόνο πτήσης 30 λεπτά και η εμβέλεια φτάνει τα 4χλμ. Επίσης, και σε αυτό το drone συναντάμε αισθητήρες και ακριβές GPS.

Τέλος, υπάρχουν αρκετές από τις λειτουργίες που μπορεί κάποιος να βρει στα μεγαλύτερα drone της εταιρείας και ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί το βίντεο του εύκολα και άμεσα μέσω του DJI Fly app.

 

 

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της DJI και η τιμή ανέρχεται στα 399€ για τη βασική έκδοση και 499€ για τη Fly More Combo έκδοση. Η DJI διαθέτει και μεγάλη γκάμα από επίσημα αξεσουάρ για το συγκεκριμένο drone σε αντίθεση με παλιότερα που κατασκευαζόταν από συνεργάτες της.

 

Φωτογραφίες