Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Όπως παρατηρήσατε, στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε όλοι μας δημιοργικοί κατά τη διάρκεια της Καραντίνας, ξεκινήσαμε μία νέα σειρά διαγωνισμών με όνομα Photo Challenges! Σαν τρίτο Challenge λοιπόν, σας είχαμε θέσει να φωτογραφίσετε μία και μόνο πιπεριά! Όπως σας έχουμε ξανά πει, στα Photo Challenges, σημαντικό ρόλο παίζει το επίπεδο της δημιουργικότητας και της φαντασίας στις λήψεις-συμμετοχές.

 

Οι συμμετοχές

Είδαμε περισσότερες από 120 φωτογραφίες, όλες με πρωταγωνιστή μία πιπεριά! Άλλες φορές κόκκινη, άλλες πράσινη, άλλες φορές κομμένη κι άλλες φορές ολόκληρη. Η φαντασία σας πολλές φορές δεν έχει όρια και αυτό δίνει έμπνευση σε όλα τα μέλη της κοινότητας!

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, ο επόμενος διαγωνισμός μας έχει τίτλο "Bikes"! Ένα ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει πηγή έπνευσης ή την αφορμή για να σηκώσουμε την κάμερα και να φωτογραφίσουμε.

Εστιάστε λοιπόν σε ποδηλάτες, ποδήλατα, σε εξαρτήματα ή μέρη ποδηλάτου, δημιουργήστε μία θεματική φωτογράφιση, βγείτε για φωτογραφία δρόμου ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε! Αρκεί να κυριαρχεί ή να συμπεριλαμβάνει το κάδρο σας έαν ποδήλατο.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ioannis Varoutis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Teo Tsantalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γεωργία Πηδάκου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John B. Simitopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Pinelopi Theotikou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Παπακώστας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Thanos Gousias

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Mantelos

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!