Φωτογραφία του χρήστη Δημήτρης Κουρουμπλής

 

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Ο πρώτος διαγωνισμός που έλαβε χώρα στο νέο μας site έληξε πριν μερικά 24ώρα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια καθώς ο διαγωνισμός Sunset συγκέντρωσε περισσότερες από 720 συμμετοχές από 305 διαφορετικούς φωτογράφους σε διάστημα μόνο 10 ημερών! Ήταν ίσως αναμενόμενη η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου λόγω του εύκολου και κλασσικού φωτογραφικού θέματος που επιλέξαμε. Λαμβάνοντας υπόψιν όμως ότι ήταν ο πρώτος διαγωνισμός στο ανανεωμένο site μας, οι συμμετοχή και η ανταπόκριση πέρασε κάθε δικιά μας προσδοκία! Σας ευχαριστούμε όλους!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η ποιότητα των συμμετοχών ήταν παραπάνω από ικανοποιητική με αποτέλεσμα η ανάδειξη των νικητών να είναι μία όχι και τόσο εύκολη υπόθεση. Στους νέους μας διαγωνισμούς ΔΕΝ υπάρχει ψηφοφορία. Πλέον, σε κάθε διαγωνισμό οι νικητές αναδεικνύονται από την εκάστοτε κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Στη σελίδα "Κριτές" του κάθε διαγωνισμού, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα άτομα που συγκροτούν την κριτική επιτροπή κάθε φορά.

 

Το θέμα του διαγωνισμού

Παρότι το ηλιοβασίλεμα ίσως είναι ένα κλασσικό θέμα, η ποικιλία των συμμετοχών ήταν τεράστια. Αυτό είναι η απόδειξη πως κανένα φωτογραφικό θέμα δεν είναι τετριμμένο. Η ματιά, η φαντασία και η δημιουργικότητα μπορούν να μεταμορφώσουν οποιοδήποτε θέμα και αν φωτογραφίζουμε.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν ανάμεσα στις 720+ συμμετοχές του διαγωνισμού. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα της Ροής σας. Απολαύστε τις καλύτερες Sunset λήψεις!

 

Φωτογραφία του χρήστη John Ioannidis - Kastoria photos

 

Φωτογραφία του χρήστη Mila Pavlidi

 

Φωτογραφία του χρήστη Michael Patakos

 

Φωτογραφία του χρήστη Dion Pa

 

Φωτογραφία του χρήστη Rena Nikola

 

Φωτογραφία του χρήστη Kyriakos Zen

 

Φωτογραφία του χρήστη Eric Kaplanoglou
 
Φωτογραφία του χρήστη Χρήστος Μπέλλιος

 

Φωτογραφία του χρήστη Apostolos Tikopoulos

 

Φωτογραφία του χρήστη Kostas Tsek

 

Φωτογραφία του χρήστη Costas Ganasos

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!