Η Godox παρουσίασε επίσημα το νέο της φλας V1Pro TTL Round Flash που προσαρμόζεται σε Canon, Nikon και άλλους κατασκευαστές. Περιλαμβάνει πλέον μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου VB30 που υποστηρίζει έως και 100 διαδοχικές φλασιές πλήρους ισχύος, προτού κλείσει για προστασία από υπερθέρμανση. Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση από τα 40 συνεχόμενα φλας του V1, που θα βοηθήσει όσους φωτογραφίζουν δράση ή κινούμενα θέματα. Είναι ικανό για 500 φλασιές πλήρους ισχύος με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας.

Υπάρχει μια νέα εξωτερική θύρα τροφοδοσίας, που του επιτρέπει να είναι συμβατό με την μπαταρία ιόντων λιθίου PB960 PROPAC. Επιπλέον, η μπαταρία VB30 διαθέτει θύρα USB-C, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν την μπαταρία χωρίς να έχουν μαζί τους ειδικούς φορτιστές. Πέρα από την τροφοδοσία και τη φόρτιση, ένας διακόπτης TTL/M με ένα κλικ επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ χειροκίνητης και TTL λειτουργίας.

 

 

Σε σχέση με το παλιό φλας, διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό. Υποστηρίζει συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας έως και 1/8000 sec με συγχρονισμό μπροστινής και πίσω κουρτίνας(front and rear curtain sync) και αντιστάθμιση έκθεσης φλας.

Το V1Pro εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη LCD για προσαρμογή ρυθμίσεων και θύρα συγχρονισμού 2,5 mm για ενσύρματη ρύθμιση. Η Godox κατασκεύασε το φλας με δέκτη 2,4 GHz που λειτουργεί με το ασύρματο σύστημα X. Προσφέρει εύρος ζουμ από 28 έως 105 mm και μπορεί να περιστρέφεται 330 μοίρες και να κλίνει από -7 έως 120 μοίρες.

Η τιμή του αυτή την στιγμή στο εξωτερικό είναι στα $329, ενώ αναμένουμε σύντομα να ανακοινωθεί και η τιμή στην Ελληνική αγορά.

 

Ακολουθούν τα πλήρη χαρακτηριστικά του νέου Φλας.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Godox.