Σε ένα προηγούμενο άρθρο έδωσα μια συμβουλή σχετικά με τη δημιουργικότητα. Προσθέτω επίσης, ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να είσαι παρατηρητικός, να βλέπεις γύρω σου και να ξέρεις πώς μπορεί να σε βοηθήσει κάθε αντικείμενο στον χώρο που βρίσκεσαι. Αν μπορέσεις να ενώσεις την παρατηρητικότητα και τη δημιουργικότητα, πίστεψέ με δεν θα χάσεις! Θα δημιουργείς εικόνες που άλλοι φωτογράφοι θα αναρωτιούνται πώς το έκανες.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε ένα βιντεάκι σχετικά με 5 οικονομικά αντικείμενα που εύκολα μπορείς να τα μετατρέψεις σε σημαντικά εργαλεία της δουλειάς σου. Πρόκειται για αντικείμενα που μπορείς να βρεις παντού, ακόμα και στον δρόμο πεταμένα.

 

 

Τα αντικείμενα που υπάρχουν στο βίντεο είναι αρκετά γνώριμα στον κάθε έναν από εμάς. Πολλές φορές ερχόμαστε σε επαφή με αυτά, αλλά ίσως δύσκολα θα σκεφτόμασταν να τα χρησιμοποιήσουμε για να φωτογραφήσουμε.

Το μυστικό της συνταγής το γνωρίζετε πλέον. Λίγο παρατηρητικότητα, έντονη δημιουργικότητα και φτάνουμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα γεμάτο αγάπη!