Η φωτογραφία επιστρέφει! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα είναι γεγονός – και φυσικά έχει την υπογραφή της Nexus Publications AE! Το ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 28/11/21 (11πμ-7μμ) στην αίθουσα Καλλιρόη του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης: το 8ο Photonet Special Day, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, σας περιμένει!

 

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Η ασφαλής συμμετοχή όλων στο 8ο Photonet Special Day είναι η πρώτη και κορυφαία μας προτεραιότητα: το τρέχον υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας που έχει εξαγγελθεί για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων (Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 66436/2021 ΦΕΚ4919/Β/24-10-2021) θα τηρηθεί πιστά, προκειμένου να απολαύσουμε ανεμπόδιστα μια μοναδική γιορτή για τη φωτογραφία! Εξυπακούεται ότι η διοργάνωση θα προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει πάνω στο πρωτόκολλο.

Στόχος των Special Days

Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας, το 8ο Photonet Special Day έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πεπερασμένο αριθμό εταιριών. Η επιλογή τους έγινε αφενός με βάση τη δυναμική τους στην αγορά, αφετέρου με το αντικείμενο δράσης τους – βασικότερο κριτήριό μας το να αποκομίσει κάθε επισκέπτης της έκθεσης την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση για τα νέα της αγοράς.

Στο φετινό event της Αθήνας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

 

Συμμετοχές

Αναλυτικότερα εδώ: https://www.nexusmedia.gr/8th-photonet-special-day/