Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Airplanes έληξε πριν από λίγα 24ώρα και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 200! Το θέμα του διαγωνισμού ήταν τα αεροπλάνα και επιλέχτηκε με αφορμή το Athens Fly Week όπου πολλοί φωτογράφοι πήγαν και φωτογράφισαν το εντυπωσιακό αυτό show.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Για μία ακόμη φορά η επιλογή των νικητών ήταν μία δύσκολη υπόθεση. Υπενθυμίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχει η διαδικασία της ψηφοφορίας από το κοινό, αλλά οι νικητές αναδεικνύονται από την εκάστοτε κριτική επιτροπή. Στη σελίδα "Κριτές" του κάθε διαγωνισμού, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα άτομα που συγκροτούν την κριτική επιτροπή κάθε φορά.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές τού διαγωνισμού. Πατώντας στο όνομα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους. Απολαύστε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikolaos Mourtis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Mamalakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Απόστολος Σιμόπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ben Kostas Georgopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Πίκουλας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Λευτέρης Κάσδαγλης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giwrgos Brousalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Μπουντούρης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Στάθης Χαλκίδης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Leuteris Tsotsos

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!