Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Τέτοιες γιορτινές μέρες δε θα μπορούσαμε να μη διεξάγουμε έναν Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό φωτογραφίας! Το κάναμε, επιλέγοντας να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα χριστουγεννιάτικα φώτα τα οποία κοσμούν τέτοιες μέρες κάθε δρόμο και σπίτι, μέσα από έναν διαγωνισμό με θέμα "Christmas Lights"

 

Ο χορηγός του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την χορηγία του φωτογραφικού καταστήματος Adorama. Το Adorama έκανε δώρο στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ ώστε να αγοράσει οτιδήποτε θέλει από το e-shop ή το κατάστημα. 

 

Οι συμμετοχές

Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε και πάλι τις 300 και η ποικιλομορφία ήταν εμφανής, καθώς μεταξύ αυτών υπήρχαν εντυπωσιακά bokeh, μελετημένα πορτραίτα, φωτογραφίες από γιορτινούς δρόμους και όμορφα καρέ από χριστουγεννιάτικες στιγμές.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η κριτική επιτροπή έκανε για μία ακόμη φορά τη δουλειά της ξεχωρίζοντας και αναδεικνύοντας τις 8 καλύτερες φωτογραφίες ανάμεσα στις 327 που μαζεύτηκαν συνολικά, καθώς και τον έναν μεγάλο νικητή ο οποίος κερδίζει το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού!

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Savvas Gregoriou με την πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία του. Παρακάτω, μετά τη λήψη του Σάββα, μπορείτε να δείτε σε τυχαία σειρά, όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ξεχώρισαν! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. Τέλος, περισσότερες βραβευμένες εικόνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "Φωτογραφίες".

 

Ο μεγάλος νικητής που κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από το φωτογραφικό κατάστημα Adorama!

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Savvas Gregoriou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Krikelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μιχάλης Καλόγνωμος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Lena Drosinou
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ηλιάνα Π.
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Πίκουλας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Gavriil Papadiotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αντώνης Ανδρουλάκης

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στη σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότεροι διαγωνισμοί!