Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού "Μέσα Μαζικής Μεταφοράς", ήταν μία πρόταση δική σας την οποία επιλέξαμε από τα σχόλια του πρώτου Photolive που κάναμε στο Facebook! Σας ζητήσαμε να μας γράψετε ποιο θα θέλατε να είναι το θέμα του επόμενου διαγωνισμού και η συμμετοχή σας ήταν τεράστια.

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν αρκετά γενικό παρόλο που σας ζητήσαμε να εστιάσετε στα ΜΜΜ. Οι επιλογές για την προσέγγιση του θέματος ήταν πολλές και αυτό το αποδεικνύουν οι συμμετοχές! Φωτογραφίες δρόμου, φωτογραφίες τοπίων, εναέριες λήψεις, minimal ακόμη και close ups! 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Εμείς διαλέξαμε τις 12 καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν από το σύνολο των συμμετοχών. Στην εκπομπή Photolive ανακοινώσαμε, εξηγήσαμε και σχολιάσαμε την κάθε μία από αυτές τις λήψεις και τους λόγους για τους οποίους ξεχώρισαν! Πάρτε μία ιδέα στο βίντεο παρακάτω και κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να μην χάσετε το επόμενο Photolive!

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. Τέλος, περισσότερες βραβευμένες εικόνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "Φωτογραφίες".

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Matina Fountouli

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Giannis Malantaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη John Ioannidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Melpo Lou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Pitzi

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Γιώργος Κοσσιέρης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Michael Patakos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Tasos Kiritsis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Konstantinos Deligiannis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ελένη Δαποντα

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στη σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότεροι διαγωνισμοί!