Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός μας αυτή τη φορά βασίστηκε γύρω από ένα χρώμα, το λευκό. Το θέμα επιλέχθηκε αφενός με αφορμή την εποχή την οποία διανύουμε, αλλά και με γνώμονα ότι λόγω ημερών θα έπρεπε να είναι σχετικά απλό και εύκολο.

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν τόσο γενικό που άφηνε πολλές επιλογές ως προς την προσέγγισή του. Οι περισσότεροι από εσάς επέλεξαν να το προσεγγίσουν μέσα από φωτογραφίες τοπίου, εκμεταλλευόμενοι κατά κύριο λόγο το χιόνι, ενώ δεν έλειψαν και φωτογραφίες με ζώα, φωτογραφίες δρόμου, καθώς και πορτραίτα!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η κριτική επιτροπή έκανε για μία ακόμη φορά τη δουλειά της ξεχωρίζοντας τις 10 καλύτερες φωτογραφίες από τις 276 που μαζεύτηκαν συνολικά. Η τελική 10άδα χαρακτηρίζεται από μία ποικιλομορφία, μέσα από την οποία αναδεικνύεται το θέμα του διαγωνισμού.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. Τέλος, περισσότερες βραβευμένες εικόνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "Φωτογραφίες".

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σπύρος Σαλαμούρας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Προκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John Ioannidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Στέργιος Παπανίκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Melpo Lou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dion Pa

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Yiannis Karagiannis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Kiritsis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Kostas Tsek

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στη σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότεροι διαγωνισμοί!