Μετά το πολύ επιτυχημένο event της Canon "Get Ready for the Season" στη Θεσσαλονίκη, σειρά παίρνει η Αθήνα! 

Στις 3 Απριλίου, η Canon Greece διοργανώνει το event "Capture the Future" για την παρουσίαση του νέου συστήματος R και των μηχανών Canon EOS R και EOS RP. Ακολουθεί το σχετικό κάλεσμα από την εταιρία!

 

 

"Έχεις πάθος με την φωτογραφία; Η εκδήλωση «Capture the Future» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσεις από κοντά την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας, ανάμεσά στα οποία, τις νέες επιλογές του καινοτομικού νέου συστήματος EOS R System με τις φωτογραφικές μηχανές full-frame EOS R και EOS RP

Επίσης, μη χάσεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις την παρουσίαση του διακεκριμένου Έλληνα φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου, του Canon Photographer Γιώργου Μασχαλίδη, ιδρυτή της κοινότητας photocontest.gr και του Canon Photographer Γιώργου Τσάφου, αλλά και μια μοναδική παρουσίαση από τον βραβευμένο με 30 βραβεία SWPP και 31 WPPI, Canon Ambassador Sanjay Jogia.

 

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου τώρα!

 

Εξασφάλισε την θέση σου στη μοναδική αυτή εμπειρία τεχνολογίας της Canon, κάνοντας την εγγραφή σου τώρα. Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή για την είσοδο στον χώρο."

 

 

Πληροφορίες:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03 Απριλίου 2019, 16:30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
Καστοριάς 34, Αθήνα (χάρτης)
Η είσοδος είναι ελεύθερη! Απαιτείται εγγραφή.