Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Πρόσφατα τελείωσε πολύ επιτυχημένα, το δυσκολότερο Photo Challenge που σας θέσαμε ποτέ! Μετά από challenges οπώς η μπανάνα, το πιρούνι και μερικά άλλα, σειρά είχαν οι συνδετήρες.  

Ζητώντας σας να φωτογραφίσετε μερικούς και μόνο συνδετήρες, χωρίς να υπάρχουν άλλα πρωταγωνιστικά αντικείμενα στην σύνθεσή σας, περιμέναμε ότι θα δυσκολευτείτε πραγματικά πολύ..

 

Οι συμμετοχές

Το επίπεδο των λήψεων που συγκέντρωσε όμως ο διαγωνισμός, δεν μαρτυρά το ίδιο. Παρότι τη δυσκολία του θέματος, φαίνεται πως η καραντίνα και το lockdown σας έδωσε αρκετό ελεύθερο χρόνο προκειμένου να σκεφτείτε δημιουργικά και να απαθανατίσετε εντυπωσιακές λήψεις!

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Μετά από ένα πολύ δύσκολο φωτογραφικό challenge, συνεχίζουμε με έναν αρκετά ιδιαίτερο φωτογραφικό διαγωνισμό! 

Ένα απο τα μειονεκτήματα της φωτογραφίας, ειδικά έναντι του βίντεο, είναι η έλλειψη ήχου. Για τον επόμενο διαγωνισμό όμως, πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να μεταφέρετε - τουλάχιστον νοηματικά - οποιονδήποτε ήχο επιθυμείτε! 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. 

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vasilis Panagopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Katerina Svoronou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Θεόδωρος Κίτσος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Evi Tsantili

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Μαλτέζος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitrios Papadopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Kesidou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μυρτώ Χατζηανδρέου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Γκατζιούρης

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!