Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Canon Workshop στο Ζάππειο! 

Η Canon Greece σε συνεργασία με το Egalaxy.gr, απέφεραν ένα άριστο αποτέλεσμα, τόσο στην ιδέα, όσο και στην υλοποίηση. Μία φωτοβόλτα στην οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πιάσουν και να δοκιμάσουν σε ζωντανό χρόνο, δεκάδες φωτογραφικές μηχανές Canon!

 

 

Από τα διαθέσιμα μοντέλα των DSLR & Mirrorless φωτογραφικών μηχανών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ολοκαίνουριες Canon EOS 90D & M6 Mark II οι οποίες έκλεψαν και την παράσταση τόσο σε φωτογραφία, όσο και σε βίντεο!

Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Mirrorless EOS R & EOS RP, μηχανές της σειράς 5D, αλλά και παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας.

 

 

Η φωτοβόλτα ξεκίνησε με τον Canon Photographer Γιώργο Μασχαλίδη να μοιράζεται κάποιες βασικές συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου και να λύνει οποιαδήποτε απορία, τόσο γύρω από τις δυνατότητες των φωτογραφικών μηχανών, όσο και γύρω από τη φωτογραφία.

 

 

Οι συμμετέχοντες, μέσα από διάφορες φωτογραφικές τεχνικές, έκαναν πραγματικά τεστ στις μηχανές της Canon, συγκρίνοντας έτσι τα διαφορετικά μοντέλα της εταιρείας. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τις προσφορές του Egalaxy.gr γύρω από τις νέες Canon μηχανές, αλλά και όχι μόνο! 

 

 

Τέλος, η βόλτα έκλεισε φωτογραφίζοντας την αλλαγή της φρουράς μπροστά από το άγαλμα του αγνώστου στρατιώτη και στη συνέχεια πίνοντας ένα κρασί με δημιουργική κουβέντα, στο Oinoscent. 

 

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Μανώλαρος