Σήμερα το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00 θα συντονιστούμε LIVE στη σελίδα μας στο Facebook για ένα ακόμη Photolive!  

Θα δούμε μαζί τις καλύτερες ελληνικές συμμετοχές του διαγωνισμού EISA MAESTRO 2018 με θέμα τη φωτογραφία τοπίου και φύσης. Ο διαγωνισμός ξεπέρασε τις 1700 συμμετοχές και πραγματικά ανάμεσα σε αυτές τις εκατοντάδες φωτογραφίες κρύβονται διαμάντια! Εντυπωσιακές φωτογραφίες τοπίων που έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε για μία θέση ακόμη και ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου!

 

 

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε εθνικούς και παγκόσμιους νικητές. Μόνο τρεις νικητές από όλες τις χώρες θα κερδίσουν τα τεράστια χρηματικά βραβεία του διαγωνισμού. Ένας νικητής κάθε χώρας θα μπει στις τελικές επιλογές για την αναζήτηση των τριών καλύτερων. Ωστόσο στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Photonet θα γίνει ένα συνολικό αφιέρωμα στις καλύτερες ελληνικές συμμετοχές και όχι μόνο! 

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άρθρο της Nexusmedia.

Απόψε σχεδιάζουμε να δοκιμάσουμε μαζί σας ένα νέο σύστημα "live ψηφοφορίας" έτσι ώστε να βλέπουμε και τις δικές σας γνώμες για κάθε φωτογραφία που θα συζητάμε παρέα.

Μείνετε συντονισμένοι και τα λέμε σε μερικές ώρες! Πατήστε εδώ για να λάβετε ειδοποίηση στο Facebook την στιγμή που θα βγούμε στον αέρα!