Η Canon δημιούργησε πρόσφατα μία νέα καμπάνια προκειμένου να παρακινήσει τον κόσμο να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της με τίτλο: «Διαφορετικοί φακοί, διαφορετικές ιστορίες»!

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Canon Greece, μας προτάθηκε να συμμετέχουμε σε αυτή την καμπάνια, δημιουργώντας κάποιες φωτογραφίες και ένα βίντεο για την κατηγορία City Photography. 

Για τις ανάγκες αυτού του project, η Canon μας εξόπλισε με κατάλληλο φωτογραφικό εξοπλισμό και βγήκαμε στο κέντρο της Αθήνας για να φωτογραφίσουμε! Δείτε το σχετικό βίντεο που ετοιμάσαμε:

 

 

Έχοντας στο μυαλό μου λοιπόν μερικές απλές τεχνικές για τη φωτογραφία δρόμου, τράβηξα μερικές δεκάδες λήψεις. Οι συμβουλές που έχω να δώσω είναι οι εξής:

  1. Φωτογραφίστε τις αντανακλάσεις
  2. Εστιάστε στους καλλιτέχνες δρόμου
  3. Να είστε έτοιμοι για το απρόσμενο
  4. Να είστε διακριτικοί 
  5. Απαθανατίστε την πόλη από ψηλά

 

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς τις δικές σας "City Photography" λήψεις!  Στείλε τις φωτογραφίες σας στην γκαλερί της Canon και ίσως κερδίσετε μερικά από τα καταπληκτικά βραβεία της Canon.

Περισσότερες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο project θα δημοσιεύσουμε στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο προσωπικό μου Facebook προφίλ και Instagram.