Σου 'χει τύχει ποτέ να διαβάζεις κάποιο από τα άρθρα μας και να θέλεις να γράψεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο; Έχεις μήπως κάτι το οποίο θα ήθελες να μοιραστείς με τα μέλη τής υπόλοιπης κοινότητας; Τώρα έχεις την ευκαιρία!

Το Photo Contest φέρνει τη δυνατότητα του Guest Author.

 

Τι σημαίνει αυτό;

Μπορείς να γράψεις το δικό σου κείμενο, το οποίο θα ανέβει στο site μας και θα φτάσει στα μάτια 20.000+ χρηστών! Η αρχή έγινε ήδη με τον Δημήτρη Κρικέλη να μοιράζεται με την υπόλοιπη κοινότητα τις δικές του 5+1 Συμβουλές για τη Φωτογραφία Τοπίου.

Οι επιλογές που έχεις όσον αφορά τη θεματολογία είναι πάρα πολλές! Ρίξε μια ματιά στις κατηγορίες των άρθρων μας και επίλεξε αυτό που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο!

 

Ποια είναι η διαδικασία;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψεις ένα κείμενο με τις αντίστοιχες φωτογραφίες που θα το συνοδεύουν, και να μας το στείλεις σε ένα αρχείο Word ή PDF στο info@photocontest.gr βάζοντας για θέμα "Guest Author".

Αν το άρθρο σου επιλεγεί, θα ανέβει μέσα στις επόμενες ημέρες στο www.photocontest.gr, καθώς και σε όλα μας τα social media!

 

Γιατί όλο αυτό;

Για εμάς, το σημαντικό είναι να ανταλλάζετε ιδέες, τεχνικές και συμβουλές, όχι μόνο φωτογραφίες! Είμαστε εδώ για να προωθήσουμε οτιδήποτε μπορεί να σας εμπνεύσει ή να σας κάνει καλύτερους.