Ο πρόεδρος και τα μέλη της Φωτογραφικής ομάδας «ΕΦΟΔΟΣ» σας καλούν στην ετήσια έκθεση φωτογραφιών της ομάδας με θέμα «ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ».

Η «ΕΦΟΔΟΣ» ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα φίλων ερωτευμένων με τη φωτογραφική τέχνη και την αγάπη αυτή την μεταλαμπάδευσαν, με τα χρόνια, σε νέα μέλη ώστε σήμερα η ομάδα να αριθμεί τους …ερασιτέχνες φωτογράφους.

Οι «ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ» είναι η 5η κατά σειρά έκθεση της ομάδας και φέτος οι ερασιτέχνες φωτογράφοι καταγράφουν ,μέσα από το προσοφθάλμιο, την προσωπική εκφραστική οπτική δημιουργώντας ένα ετερόκλητο μωσαϊκό από φως και χρώμα. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14/10 στην αίθουσα τέχνης «Ελευθερία» στις 20.00 και θα λειτουργεί καθημερινά από 18.00-22.00 και ως τις 22/10.

 

 

Συμμετέχουν 23 φωτογράφοι και ο καθένας με την μάτια του και την προσωπικότητα του προσπαθεί να μιλήσει με τον αναγνώστη και να τον μυήσει στον δικό του ''μονόλογο'':

 

                 

 

Σας περιμένουμε να παρευρεθείτε σε αυτή μας την προσπάθεια. Οι περισσότεροι φωτογράφοι θα είναι παρόν να σας ξεναγήσουν στον δικό τους ''μονόλογο'' άλλα με την σημαντικότητα της δύναμης του διάλογου. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε επιπλέον δράσεις τις ομάδας στην ιστοσελίδα της και στο facebook