Ο Matteo Bertoli είναι ένας Ιταλός σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής από τα Νότια μέρη της Καλιφόρνια. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται για μεγάλα brands σε διάφορα διαφημιστικά, εταιρικά ακόμη και μουσικά video projects, σε Ευρώπη και Αμερική. Σε ένα επαγγελματικό του ταξίδι στην Χαβάη, πήρε μαζί του το νέο smartphone της Apple, το iPhone X και πραγματοποίησε μερικά πλάνα με αυτό. Την ίδια ημέρα έκανε ένα γρήγορο μοντάζ και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!

Φυσικά το βίντεο που πρόκειται να δείτε παρακάτω είναι χρωματικά επεξεργασμένο. Ο δημιουργός χρησιμοποίησε το πρόγραμμα DaVinci Resolve 14, όμως το σημαντικό είναι πως ο Matteo Bertoli δεν χρησιμοποίησε τίποτα παραπάνω από την κάμερα του κινητού του.

"Δεν χρησιμοποιούσα φακούς, τρίποδα, gimbals ή άλλα αξεσουάρ. Όλα τραβήχτηκαν στο χέρι, το μόνο πράγμα που είχα στο τηλέφωνο ήταν μία θήκη σιλικόνης", λέει ο ίδιος.

 

 

Πώς σας φαίνεται; Ρίξτε μια ματιά και σε δύο ακόμη σχετικά βίντεο του Matteo Bertoli και μην ξεχάσετε να δείτε περισσότερα στο κανάλι του στο YouTube.