Όπως είχατε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο αύριο η DJI έχει προγραμματισμένη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Ενώ υπήρχε έντονη φημολογία για τον Phantom 5, όσο πλησιάζουν οι μέρες αυτή η φήμη όσο πάει και εκλείπει και αυξάνονται οι φήμες για το Osmo Pocket. Αξίζει να αναφερθεί πως η επίσημη σελίδα της DJI Store Greece στο Facebook ανέβασε της εξής φωτογραφία κάνοντας μόνο αυτό το σχόλιο "Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Περιμένουμε την Τετάρτη στις 28 του μήνα να ανακοινώσουν το προϊόν."

 

 

Το Osmo Pocket απ΄ ότι φαίνεται θα είναι μια action cam και θα διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα μοντέλα Osmo. Η ειδοποιός διαφορά με τα άλλα προδίδεται από το όνομά του, καθώς έχει μέσα την λέξη "pocket" που περιμένουμε να είναι αρκετά μικρό και έχει διαρρεύσει και μια φωτογραφία ανεπίσημα που το δείχνει να χωράει σε μία παλάμη. Κάτι που δεν μπορεί να συμπεράνει κανείς από τις φωτογραφίες είναι το αν θα έχει αισθητήρα Ηasselblad, αν και το σχήμα του μοιάζει αρκετά με την κάμερα του Mavic 2 Pro.

 

 

Με αυτήν την κίνηση η DJI θέλει να εισχωρήσει στην αγορά τον παραδοσιακών action cam που τις τοποθετούσαν στον κράνος σε κάποιο extreme sport. Ωστόσο, το διαμορφώνει κατάλληλα για να ταιριάζει με το προφίλ τής εταιρείας και τα άλλα προϊόντα της, τοποθετώντας σε κάτι τόσο μικρό ένα gimbal! Αναμένουμε την αυριανή μέρα για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη ανακοίνωση.