Μετά το Photowalk της Αθήνας, σας είχαμε υποσχεθεί πως σειρά είχε η Θεσσαλονίκη!

Όπως φαίνεται κρατήσαμε τον λόγο μας και η πρώτη φωτοβόλτα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Το Σάββατο 10 Μαρτίου, οι τυχεροί νικητές της κλήρωσης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία μοναδική φωτογραφική βόλτα παραλιακά της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, γνωριστήκαμε από κοντά και μαζί φωτογραφίσαμε και εξασκήσαμε τις βασικότερες τεχνικές γύρω από τη φωτογραφία δρόμου. Με τις συμβουλές και την καθοδήγηση του Canon Photographer Γιώργου Μασχαλίδη, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη όλων των μελών της ομάδας του Photo Contest, οι συμμετέχοντες έμαθαν, φωτογράφισαν και πειραματίστηκαν σε νέες τεχνικές.

 

 

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το τι έγινε εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη. Η προσχεδιασμένη διαδρομή ήταν αρκετά μεγάλη με σημείο αφετηρίας τις ομπρέλες της νέας παραλίας και τελικό προορισμό το 11ο Photonet Show.

Λίγο πριν το τέλος της βόλτας μας, μία στάση για καφέ ήταν απαραίτητη! Έτσι, πήγαμε όλοι μαζί σε μία καφετέρια όπου είχαμε την ευκαιρία και τον χρόνο να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε για θέματα γύρω από τη φωτογραφία, αλλά και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία!

Φτάνοντας στη συνέχεια στον χώρο της εκδήλωσης, μπήκαμε στην αίθουσα σεμιναρίων όπου είδαμε, συζητήσαμε και σχολιάσαμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε. Μετά την εποικοδομητική συζήτηση που κάναμε γύρω από τη φωτογραφία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τυπώσουν την αγαπημένη τους λήψη στους κορυφαίους εκτυπωτές της EPSON!

 

 

Για ακόμη μία φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο, το ενδιαφέρον και την παρέα σας! Το έχουμε ξαναπεί αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό: Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε πως πίσω από τα νούμερα, τα likes και τις συμμετοχές των διαγωνισμών, κρύβονται άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς! Αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο!

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Photonet Show για τη φιλοξενία του, καθώς και την EPSON για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας εκτύπωσε! 

 

Φωτογραφίες άρθρου: Πέτρος Λιαρόπουλος, Γιώργος Τσιλεπίδης