Η εταιρεία Stamos SA μας έστειλε να σας δείξουμε πέντε φωτογραφικές τσάντες της Vanguard και είμαστε σίγουροι ότι κάποια από αυτές θα ταιριάξει στις ανάγκες σας, είτε είστε ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας φωτογράφος. 

Η Stamos SA είναι η ελληνική αντιπροσωπεία από σχεδόν 25 φωτογραφικά brands. Σε προηγούμενο βίντεο είχαμε δει λύσεις φωτισμού από την Godox και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε ακόμα περισσότερα προϊόντα της εταιρεία Stamos SA και όλων των υπολοίπων εταιρειών που διανέμει τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά.

Ο Γιώργος παρουσίασε στο κανάλι μας στο YouTube πέντε διαφορετικές, σε τιμή και διαστάσεις, ποιοτικές φωτογραφικές τσάντες, οι οποίες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τιμών και δυνατοτήτων αποθήκευσης του εξοπλισμού μας. Και οι πέντε παραμένουν οικονομικές, ακόμα και με την προσθήκη του ΦΠΑ, το οποίο δεν υπολογίστηκε στο βίντεο.

 

 

Η τελική επιλογή για την κατάλληλη τσάντα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και τις ανάγκες μας. Τη χρήση δηλαδή για την οποία τη χρειαζόμαστε (καθημερινή χρήση, για ταξίδια, κλπ.) την ποσότητα, αλλά και το βάρος του εξοπλισμού μας. Και οι πέντε όμως είναι κατασκευασμένες με κορυφαία και ποιοτικά υλικά, με την υπογραφή της Vanguard. 

Ας τις δούμε συνοπτικά:

 

Vanguard Vesta Aspire 41 NV

Vanguard Veo Select 37BRM BK

Vanguard Veo Select 49 GR

Vanguard Veo Range T45M BK

Vanguard Alta Fly 58T

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμα μία φορά τη Stamos SA για την εμπιστοσύνη της και τη δυνατότητα που μας δίνει να παρουσιάσουμε τις συγκεκριμένες τσάντες και να κληρώσουμε μία από αυτές έναν από εσάς.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας παρέχεται η ευκαιρία να σας δίνουμε τόσο χρήσιμα εργαλεία και ελπίζουμε τα δώρα να αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. 

 

Όροι και βήματα συμμετοχής για την κλήρωση:

Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube (εάν δεν έχετε κάνει ήδη)

Like στο βίντεο

Comment την τσάντα της επιλογής σας!

Follow το Instagram της Stamos SAhttps://www.instagram.com/stamossa​. 

 

Μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας κάτω από το βίντεο και φυσικά να υποστηρίξετε τον χορηγό Stamos SA με ένα follow στα προφίλ της εταιρείας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Η κλήρωση της τσάντας θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 06/05 και ώρα 21:30​ στην live εκπομπή μας στο YouTube. Καλή τύχη σε όλους!