Στην εκδήλωση “Future Imaging Event” που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στη Βούλα, η Canon CEE, σκιαγράφησε το μέλλον των τεχνολογιών απεικόνισης με ολοκληρωμένες λύσεις για φωτογράφους και εικονολήπτες κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. 

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2022 – Η Canon CEE πραγματοποίησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 μια εξειδικευμένη εκδήλωση για την ενημέρωση των επαγγελματιών στον χώρο της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης, με τη συμμετοχή συνεργατών της από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον φιλόξενο χώρο του Riviera Coast στη Βούλα και ξεκίνησε με ενημερωτική ξενάγηση των εκπροσώπων του Τύπου. Ακολούθησε η παρουσίαση των λύσεων σε  συνεργάτες της Canon CEE από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επαγγελματίες φωτογράφους και εκπροσώπους από φωτογραφικές λέσχες.


Χωρισμένη σε θεματικές «ζώνες», η εκδήλωση ανέδειξε με ζωντανές επιδείξεις, τις δυνατότητες του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος προϊόντων και λύσεων απεικόνισης της Canon για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών επαγγελματικών παραγωγών με νέες δυνατότητες για τους δημιουργούς χάρη στα νεότερα επιτεύγματα των τεχνολογιών της Canon. 

Μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις, οι ειδικοί της Canon παρουσίασαν τις αλλαγές που συντελούνται στον κλάδο της επαγγελματικής φωτογραφίας και του βίντεο, χάρη στην αξιοποίηση συστημάτων όπως οι κάμερες PTZ ή λύσεις επαγγελματικών λήψεων με drone, που επιτρέπουν κορυφαία ποιότητα λήψης και απομακρυσμένη ή εικονική παραγωγή.

 

 

Με τις λύσεις αυτές η Canon επιταχύνει, απλοποιεί και αναβαθμίζει τις δυνατότητες παραγωγής σε  φωτογραφικά projects, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.  Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Canon σε όλα τα στάδια της απεικόνισης από την σύλληψη εικόνας και video έως την τελική επεξεργασία ή/και εκτύπωση.