Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, επιλέγουμε, αναδημοσιεύουμε και βραβεύουμε καθημερινά τις καλύτερες εικόνες.

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο της Photo of the week κερδίζει ο @delhkon.photography με την παρακάτω ενδιαφέρουσα εναέρια λήψη! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram photo of the week! Η φωτογραφία επιλέχτηκε από το #photocontestgr και ανήκει στον χρήστη @delhkon.photography Ο @giwrgosmasx μιλάει για τη λήψη: "Μία νυχτερινή αεροφωτογραφία κερδίζει τον τίτλο της “photo of the week” για αυτή την εβδομάδα! Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της εν λόγω φωτογραφίας είναι η αργή ταχύτητα κλείστρου αλλά και η κοφτερή ποιότητας της εικόνας, κάτι που σε συνδυασμό σπανίζει στις drone λήψεις. Το κάδρο έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς η διαγώνιος γραμμή που σχηματίζει ο δρόμος χωρίζει αρμονικά το κάδρο σε δύο μέρη, αλλά δημιουργεί και της αίσθηση του βάθους στη φωτογραφία. Τέλος, μου αρέσουν πολύ τα urban στοιχεία της εικόνας, όπως τα φώτα της πόλης, τα κίτρινα φώτα των δρόμων, το motion blur των αυτοκινήτων στην στροφή αλλά και τα κατά τόπους πολύχρωμα φώτα των μαγαζιών."

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Photo Contest (@photocontest.gr) στις

 

Κριτική φωτογραφίας

"Μία νυχτερινή αεροφωτογραφία κερδίζει τον τίτλο της “photo of the week” για αυτή την εβδομάδα! Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της εν λόγω φωτογραφίας είναι η αργή ταχύτητα κλείστρου αλλά και η κοφτερή ποιότητας της εικόνας, κάτι που σε συνδυασμό σπανίζει στις drone λήψεις. Το κάδρο έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς η διαγώνιος γραμμή που σχηματίζει ο δρόμος χωρίζει αρμονικά το κάδρο σε δύο μέρη, αλλά δημιουργεί και την αίσθηση του βάθους στη φωτογραφία. Τέλος, μου αρέσουν πολύ τα urban στοιχεία της εικόνας, όπως τα φώτα της πόλης, τα κίτρινα φώτα των δρόμων, το motion blur των αυτοκινήτων στη στροφή αλλά και τα κατά τόπους πολύχρωμα φώτα των μαγαζιών."

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @delhkon.photography που επιλέξαμε για εσάς.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the week να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!