Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, κάθε εβδομάδα σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet επιλέγουμε και βραβεύουμε μία φωτογραφία ως "Photo of the week"!

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο της Photo of the week κερδίζει ο @stefzaf με την παρακάτω φωτογραφία! 

 

 

Κρητική φωτογραφίας 

"Πρόκειται για μια αεροφωτογραφία που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη χάρη στην ιδιαίτερη ματιά και την πρωτοτυπία της! Ο φωτογράφος παίζοντας με τις γραμμές και την κάθετη/κατακόρυφη οπτική γωνία του κάδρου, κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την εντυπωσιακή ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος κρεμιέται από τις ζωγραφισμένες γραμμές του γηπέδου. Φυσικά, η συμμετρία και το μοντέλο που την 'χαλάει' έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εικόνας."

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @stefzaf που επιλέξαμε για εσάς.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the day να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!