Όπως είδατε και από το σημερινό Vlog στο κανάλι μας στο YouTube, το Photo Contest θα παρεβρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου, στο 9ο Photonet Show στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace! Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης καθώς και το Δελτίο Τύπου της έκθεσης:

 

 

Δελτίο Τύπου

Το σταθερό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη των φωτογράφων και βιντεοληπτών της Βόρειας Ελλάδας με τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες του Ιmaging είναι γεγονός!

Tο περιοδικό Photonet και όλες οι κορυφαίες εταιρίες του χώρου του Imaging δίνουν το παρών στο σταθερό ραντεβού της διετίας με τους φωτογράφους και βιντεολήπτες, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στο 9Ο Photonet Show, στην έκθεση θεσμό για τη Βόρεια Ελλάδα.

Oι εταιρίες που θα λάβουν μέρος στο 9ο Photonet Show είναι οι παρακάτω:

Alboom Digital
Αλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Art Point
Γκάτζιας Μιχάλης – Hellenic Photo Frame
Cobra Center Ltd
Divitec A.E.
Ελληνικές Χαράξεις
Fujifilm Hellas A.E.
Greece Representative Office Canon Europa NV
Greek Rotors
Fotoflex- Καμπανάος Μάριος
Iconnet – Ψηφιακή Επιλογή Α.Ε.
Kογχυλάκης Ι. Α.Ε.
Manios Cine Tools
My albums
Photostation IKE
Prolab
Ricoh Imaging Greece Cyprus
Στάμος Α.Ε.
Zegetron A.E.

Η εκδήλωση θα είναι υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Κ.Α.Φ και το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο και Κυριακή 11:00π.μ-19:00μμ

Παράλληλα με την έκθεση, θα διεξαχθεί σεμινάριο Video με εισηγητή τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Γιάννη Κολαξίζη και σεμινάριο Φωτογραφίας με τον επαγγελματία φωτογράφο και καθηγητή φωτογραφίας Γιώργο Κούκο.

Επιπλέον, στην έκθεση θα συμμετέχουν φωτογραφικές λέσχες και ομάδες της Βορείου Ελλάδας, και θα διοργανωθούν εκθέσεις φωτογραφίας.

Tα φτερά της Red Bull θα είναι εκεί το Σάββατο 2 Απριλίου για να απογειώσουν την ήδη επιτυχημένη πορεία της διοργάνωσης και να προσφέρουν δωρεάν ενέργεια στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες της έκθεσης.

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο: 2108320834 (Περιοδικό Photonet).