Μέσα από το hashtag #photocontestgr του Instargam λαμβάνουμε καθημερινά εκατοντάδες εικόνες! Στο προφίλ μας στο Instagram αναδημοσιεύουμε τις καλύτερες σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση.

Το "κοντέρ" των photos of the week μηδένισε με το νέο έτος, ωστόσο σε εβδομαδιαία βάση θα είμαστε εδώ για να ξεχωρίσουμε και να σχολιάσουμε την καλύτερη εικόνα κάθε εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο τής Photo of the Week κερδίζει ο @vbatsi με την παρακάτω ενδιαφέρουσα λήψη:

 

Κριτική φωτογραφίας

"Πρόκειται για μία πραγματικά ενδιαφέρουσα, χειμερινή και εναέρια drone-λήψη! Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε συμμετρική ως προς τον δρόμο, ο οποίος χωρίζει το κάδρο σε δύο ίσα μέρη. Τα χιονισμένα έλατα δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο "μοτίβο", ειδικά από την τόσο διαφορετική οπτική γωνία που προσφέρει η κάμερα ενός drone, ενώ η διαφορά στην πυκνότητα των δέντρων δημιουργεί μία ελαφριά - ίσως θεμιτή - ανισορροπία στο κάδρο."

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές ακόμη χιονισμένες λήψεις του χρήστη @vbatsi από το προφίλ του στο Instagram.

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the week να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!