Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μια εκδήλωση της Canon Greece, η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη και είχε ως σκοπό να έρθει το κοινό σε γνωριμία με τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί πως τους προηγούμενους μήνες είχαν πραγματοποιηθεί άλλες δύο παρόμοιες εκδηλώσεις.

Μερικά από τα μοντέλα που υπήρχαν ήταν η EOS R, η EOS RP, η EOS 90D, η EOS M6 Mark II, η EOS 250D και η EOS 5D Mark IV και μερικά ακόμη με μία πληθώρα φακών.

Η εκδήλωση είχε στόχο να δοκιμαστούν τα μοντέλα σε ένα workshop, το οποίο συντόνιζε ο Στράτος Καπετανάς, και είχε θέμα την φωτογραφία δρόμου. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε βοήθησε ώστε οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις μηχανές σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέσα στην κεντρική αγορά της πόλης, την Αγορά Καπάνι.

 

 

Η βόλτα ολοκληρώθηκε με έναν καφέ για να συζητηθούν οι εντυπώσεις από τα μοντέλα που δοκιμάστηκαν.

Ένα από τα μοντέλα που τράβηξε τις εντυπώσεις στην εκδήλωση ήταν η Canon EOS R σε συνδυασμό με τον φακό Canon RF 50mm f1.2 L USM. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο αποδίδει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς καμία δυσκολία. Επίσης δοκιμάστηκε και το άλλο μοντέλο του σύστηματος R, η EOS RP που άφησε αντίστοιχα θετικό αντίκτυπο όπως και οι φακοί RF.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση όπου έδωσε στον κόσμο να δοκιμάσει αρκετές DSLR και mirrorless.

 

Φωτογραφία άρθρου: Kostas Konstantinidis