Την Κυριακή 19/11 στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή το πρώτο μας Photowalk Challenge

Πάνω από 160 φωτογράφοι ήρθαν στη μεγαλύτερη έως τώρα φωτοβόλτα μας, και πήραν μέρος στην φωτογραφική δοκιμασία που τους θέσαμε. Συγκεκριμένα μέσα σε διάρκεια 2 ωρών, έπρεπε να βρουν και να δημιουργήσουν μία ενδιαφέρουσα φωτογραφίας γύρω από το θέμα Σκιές/Shadows.

 

 

Νέοι φωτογράφοι, φοιτητές, αρχάιοι και επαγγελματίες ακόμη και οικογένεις με παιδιά έλαβαν μέρος και φωτογράφησαν όλοι μαζί μέσα στον εθνικό κήπο!

Σας ευχαριστούμε πραγματικά πολύ όλους όσους ήρθατε! Είναι χαρά μας να σας γνωρίζουμε από κοντά και να σας ωθούμε με κάθε τρόπο να φωτογραφήσετε και να εξεληχθείτε ακόμη περισσότερο, σε αυτό που αγαπάτε! 

 

 

 

Έχει ήδη στηθεί ο διαγωνισμός στον οποίο έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ όσοι ήρθαν και έλαβαν μέρος στην φωτοβόλτα μας, ώστε να ανεβάσουν τις δύο καλύτερες λήψεις τους από την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής θα κερδίσει μία Canon EOS R10 με τον kit φακό RF-S 18-45mm αξίας 1300€ από την Canon Greece και έναν PIXMA G540 εκτυπωτή αξίας 160€.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Αυτή την Πέμπτη στις 21:30 θα δούμε LIVE τις καλύτερες λήψεις του Photowalk Challenge αλλά θα βραβεύσουμε και τον μεγάλο νικητή με το έπαθλο της φωτοβόλτας.

 

 

Παρακάτω ακολουθεί σύντομο φωτογραφικό υλικό από το οποίο μπορείτε να πάρετε μία γέυση του τι ακριβώς έγινε. Σύντομα θα ανέβει στο κανάλι μας στο YouTube και vlog-video με συνεντεύξεις και δηλώσεις όσων συμμετείχαν.

 


Πραγματικά ανυπομωνούμε να βρούμε τον νικητή!

Τα λέμε την Πέμπτη στο Photolive στις 21:30 το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι.