Το επαναστατικό σύστημα light modifiers για Speedlite Flash της Αμερικάνικης εταιρίας MAGMOD διατίθεται πλέον στην Ελληνική Φωτογραφική αγορά από τη ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

Η Στάμος Α.Ε είναι μία εταιρία γνωστή στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, αφού δίνει το παρόν σε κάθε μεγάλη έκθεση παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις λύσεις της τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες. Διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων τόσο για τη φωτογραφία όσο και το βίντεο!

Πλέον, συν των άλλων, προσθέτει ακόμη μία γνωστή εταιρία κάτω από την ομπρέλα της ως επίσημος αντιπρόσωπος και φέρνει στην ελληνική φωτογραφικά αγορά τα προϊόντα της MAGMOD.

 

 

Τα modifiers της MagMod κατασκευάζονται από κορυφαίας ποιότητας και αντοχής σιλικόνη και προσαρμόζονται εύκολα και αξιόπιστα σε οποιοδήποτε Speedlite Flash της αγοράς χάρις σε ένα πανέξυπνο και πανίσχυρο σύστημα μαγνητών νεοδυμίου που διαθέτουν.

 

 

Είναι πρακτικά άθραυστα, διαθέτουν μικρό όγκο και χρησιμοποιούνται συνδυαστικά για να πετυχαίνετε το αποτέλεσμα φωτισμού που χρειάζεστε σε κάθε περίπτωση!

Πώς σας φαίνονται; Θα τα δοκιμάζατε; Πείτε μας τη γνώμη σας!