Η Canon Greece κληρώνει μία ολοκαίνουρια full-frame mirrrless Canon EOS RP! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Canon Ελλάδας, και να δηλώσετε συμμετοχή στην σχετική κλήρωση!

Δημιουργική ισχύς και πραγματική ευφυΐα! Η Canon EOS RP ενσωματώνει τη δύναμη των mirrorless μηχανών πλήρους καρέ στις μικρού μεγέθους, ελαφριές μηχανές της σειράς EOS R, αποκαλύπτοντας συναρπαστικές δημιουργικές δυνατότητες για να αναβαθμίσετε το φωτογραφικό σας ταλέντο.

 

 

Μπείτε στην κλήρωση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και κερδίστε μια μηχανή Canon EOS RP. Μπορείτε επίσης να κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε εξατομικευμένες συμβουλές, εκπαιδευτικά μαθήματα και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δυνατότητες αφήγησης ιστοριών μέσα από τις φωτογραφίες σας.

 

 

Δείτε τις επιδόσεις της Canon EOS RP και ανακαλύψτε πώς οι λάτρεις της φωτογραφίας χρησιμοποιούν τα οφέλη των mirrorless μηχανών πλήρους καρέ και τους φακούς EF και EF-S για να αποτυπώσουν όλες τις λεπτομέρειες και το βάθος της εικόνας.

 

 

Καλή επιτυχία σε όσους λάβουν μέρος στην κλήρωση!