Αν μας ακολουθείτε σε FacebookInstagram Twitter θα έχετε ήδη ενημερωθεί για τη νέα σειρά Phototalk! Πρόκειται για μια σειρά επεισοδίων που θα σας παρουσιάζουμε μέσα από το κανάλι μας στο YouTube, όπου θα συζήτάμε με επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφους που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους μαζί μας! 

 

 

Στο πρώτο επεισόδιο της σειρά λοιπόν, καλεσμένο είχαμε τον Φάνη Παυλόπουλο ή fanella όπως τον λένε στο Instagram. Ο Φάνης, ασχολείται αρκετά χρόνια με το mobile photography και είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες Instagramers, αφού τον ακολουθούν πάνω από 170 χιλιάδες άτομα! Ναι καλά ακούσατε, φωτογραφίζει με το κινητό του. Μην βιάζεστε όμως, διότι οι φωτογραφίες του δεν θυμίζουν καθόλου της κακής ποιότητας "φωτογραφίες κινητού" που έχουμε οι περισσότεροι στα κινητά μας. Πάρτε μια μικρή γεύση για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ.

 

 

Τον Φάνη, ή μάλλον fanella, τον ακολουθούσα από τότε που είχα πρωτοφτιάξει το προφίλ μου στο Instagram. Αν και δεν ήμουν, ούτε είμαι, φοβερός θαυμαστής του Instagram, οι φωτογραφίες του Φάνη μου άρεσαν πάρα πολύ και ξεχώριζαν ανάμεσα στις φωτογραφίες όσων ακολουθούσα.
Όταν με τον Δημήτρη βρισκόμασταν στην φάση που έπρεπε να βρούμε ιδιαίτερους φωτογράφους για τη σειρά Phototalks, εγώ "χάζευα" στο Instagram με αποτέλεσμα να πέσω πάνω στο προφίλ του Φάνη. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να έρθω σε επικοινωνία μαζί του για να κανονίσουμε το Phototalk και να μου λυθούν επιτέλους όλες αυτές οι απορίες για το πώς καταφέρνει να βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο.