Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Green Color αφορούσε το επικρατέστερο χρώμα της άνοιξης: το πράσινο. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 600 και όπως γνωρίζετε τα brands Albumake και Colordrop ήταν και πάλι μαζί μας για να βραβεύσουν τους νικητές. 

Είναι πραγματικά τεράστια η χαρά μας που μέσα από τους διαγωνισμούς μας, κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να εκτυπώσουν οποιαδήποτε φωτογραφία τους επιθυμούν, στην άριστη ποιότητα της Albumake και της Colordrop και σε πολύ ιδιαίτερα υλικά όπως το Metal Print ή τα Fine Art χαρτιά!

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα ήταν αρκετά γενικό και ελεύθερο, παράλληλα όμως απαιτητικό και οι προσδοκίες μας για τις συμμετοχές ήταν υψηλές! Οι συνολικές συμμετοχές έφτασαν τις 600 και το επίπεδο ήταν για άλλη μία φορά υψηλό. Σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε οτιδήποτε "πράσινο" σας κινούσε το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να περιοριστείτε αποκλειστικά σε ανοιξιάτικα θέματα. 

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 300€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

Όλα τα δώρα είναι μία χορηγία της Albumake και της Colordrop, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Όπως αρκετοί ίσως υποψιαστήκατε, αφορμή για τον διαγωνισμό αυτό είναι η γιορτή της μητέρας που, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μάη!

Η λέξη "μητέρα" συγκεντρώνει πολλά συναισθήματα, πολλές εικόνες, τις οποίες καλείστε - ο καθένας με τη δική του ματιά - να αποτυπώσετε! Είστε ελεύθεροι να προσεγγίσετε το θέμα με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε. Ανυπομονούμε να δούμε τις λήψεις σας!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Μώρος Νίκος

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

 

2ος μεγάλος νικητής: Δανάη Παπαδρόσου

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

 

3ος μεγάλος νικητής: Panos Myxakis

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στη δεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες ανάμεσα σε παραπάνω από 600 συμμετοχές!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βασίλης Πέππας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Manavi

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Παναγιώτης Δαλαγιώργος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Orpheus Legno

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σωτήρης Ζαπαντιώτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αλέξης Καψωμένος

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.