Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Σε ένα από τα πιο ελεύθερα θέματα που έχουμε βάλει ποτέ, σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε κάτι το οποίο να συνδέεται με τον αριθμό τρία (3). Ο διαγωνισμός έτρεξε παραδοσιακά δύο εβδομάδες και, όπως κάθε κλασσικός μας διαγωνισμός για το 2021, ήταν υπό τη χορηγία της Colordrop και της Albumake.

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 305€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 40x60cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 71€.

 

Οι συμμετοχές

Η ελευθερία τού συγκεκριμένου θέματος προσέφερε μια πολύ μεγάλη ποικιλία όσον αφορά το είδος των συμμετοχών. Ανάμεσα στις 550+ συμμετοχές που ανέβηκαν, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να προσεγγίσει τον αριθμό 3. Άλλος εντόπισε και συμπεριέλαβε τον αριθμό μέσα στο κάδρο του, άλλον τον ζωγράφισε με την τεχνική του light painting και άλλος συμπεριέλαβε 3 όμοια στοιχεία μέσα στη φωτογραφία του.

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στην ομορφιά τής φύσης μέσα από τον επόμενο διαγωνισμό μας με τίτλο "Nature". Αποτυπώστε ειδυλλιακά τοπία, εντυπωσιακές macro λήψεις, ζώα που ζουν ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον ή ό,τι άλλο εσείς πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύει για εσάς η φύση.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Nature εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Chris Alexiou

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

 

2ος μεγάλος νικητής: Δημήτρης Βαβλιάρας

Κερδκίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

 

3ος μεγάλος νικητής: Ada Davari



Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 40x60cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 71€.

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στην δεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς, και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες του διαγωνισμού!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να απισκευεθείτε τα προφίλ τους για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Petya Vladimirova

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Gartzonikas Giorgos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μαρίνα Κώστα

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Olympianna Miliaki

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Constantinos Madaros

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.