Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, η νέα σεζόν όμως είναι εδώ και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε στο studio παρέα με όλους εσάς. Το πρώτο live μάς βρήκε με καινούριες αισθητικές αλλαγές και με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση για τις νέες φωτογραφικές προκλήσεις που αναμένονται σταδιακά στο κανάλι.

Ο τελευταίος διαγωνισμός της προηγούμενης σεζόν ήταν αδιαμφησβήτητα "καυτός", αφού όχι μόνο μας ταξίδεψε σε καλοκαιρινούς προορισμούς αλλά και η θεματολογία των 1.200 συμμετοχών είχε πολύ μεγάλο φωτογραφικό ενδιαφέρον.

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν αρκετά γενικό, έχει χιλιοειπωθεί θα λέγαμε, παράλληλα όμως και απαιτητικό και οι προσδοκίες μας για τις συμμετοχές ήταν υψηλές. Σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε τις διακοπές σας, τον ήλιο, τη θάλασσα, το παιχνίδι στην παραλία ή ό,τι άλλο σημαίνει καλοκαίρι για εσάς. 

Οι 1.211 συμμετοχές είχαν τεράστια ποικιλία και επιβεβαίωσαν ότι το καλοκαίρι είναι ένα από τα αγαπημένα σας θέματα. 

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 300€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

Όλα τα δώρα είναι μία χορηγία της Albumake και της Colordrop, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 12 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Gregory Karipidis

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

 

2ος μεγάλος νικητής: Ευθυμία Αθανασίου

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

 

3ος μεγάλος νικητής: Costas Ganasos

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στη δωδεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες ανάμεσα στις 1.200 συμμετοχές!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημητρης Θεοδωρακοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nadia Makri

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Photo Mageia

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Symeonidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ηλίας Μιαρίτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σωτήρης Ζαπαντιώτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Symeonidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Kalavrouziotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dhmhtrhs .

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.